2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 208294 بازدید | 1651 پست
بچه ها من دوسدارم استاترو بزنم تا جایی که آدم بشه خیلی حرصمو دراوردی دختر.به جای ناله و گریه برو پیش ...

میرم ولی قبلا تجربه تراپی داشتم نتیجه نداده 😭 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون خودش انتقام خودشو گرفت بعد رفت

پس  چرا  مقابل  این  انقدر  کوچیک  میکنی  خودتو؟

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پس چرا مقابل این انقدر کوچیک میکنی خودتو؟

مثلا خیر سرم گفتم تو رابطه قبلیم زیادی بی احساس و بد بودم بزار تو این رابطه کاملا برعکس شخصیت قبلم باشم که تهش مثل اون نشه 

مثلا خیر سرم گفتم تو رابطه قبلیم زیادی بی احساس و بد بودم بزار تو این رابطه کاملا برعکس شخصیت قبلم ب ...

حالا  نه  به  این شوری  شور  نه  به  این  بی نمکی

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

اشتباه نکن ازروی احساسات تصمیم نگیر یهو به خودت میای میبینی جوانیتو به پای ی ادم بی ارزش گذاشتی با چن تابچه ولش کن بره گمشه این مدل ادمها باید بایکی مث خودشون ازدواج کنن

خیاطم
اشتباه نکن ازروی احساسات تصمیم نگیر یهو به خودت میای میبینی جوانیتو به پای ی ادم بی ارزش گذاشتی با چ ...

آفرین دقیقا یکی مثل خودش می‌خواد اگه منم شبیه خودش بودم الان گذاشته بود رو چشمش منو