2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 150256 بازدید | 1228 پست
واییی چقد مثل منی من 17 سالمه عقد کردم 3ساله خیانت کرد و.... همش اذیتم کرد دست بزن داشت البته منم سی ...

عزیزم 💔 متاسفم که اینو میشنوم .. 

ار ته قلبم از خدا میخوام که به زودی هردومون تو زندگی به آرامش برسیم و از این وضعیت لعنتی خلاص شیم 🫠🫂

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

میدونی مشکل شماها چیه؟؟؟اینکه قدر خودتونو نمیدونید. 

همینجوری که هزار تا دختر ریخته واسه اونا هزارتا پسرم ریخته واسه شماها  اذم میگرده یا صبر میکنه کسیو انتخاب میکنه ک کنارش ارامش داره که حتی اگه سر خیانتیم شک کرد مچشم گرفت طرف سرش پایین باشه  شماهام میگردین ب مشت لاشی پیدا میکنین عزیزم تو داری میگی هیچ اخلاق خوبی نداره پس تو دوسش نداری فقط بهش وابسته ای 

اونایی که با خوبی و عشق  ازدواج کردن چند سال اول زندگی یکسره دعوا و‌کتک کاری داشتن شماها ک تکلیفتون معلومه اگه دو روز دیگه بخای جدا شی با یه بچه چی؟اون‌میره دنبال عشقو حالش تو میمونی و زندگی سوخته و یه بچه بی گناه 

دست از سرش بردار فک کن مرده برو بگرد بریز بپاش بخور برو با دوستات ی مسافرت کوچیک اصلا بهش فک نکن بهت قول میدم توی ۴روز فراموشش میکنی بعدم با مامان بابات راجب کارا و رفتاراش حرف بزن و جدا شو اصلا با خودش حرف نزنی اصلا خودتو‌کم‌نکن  پدر مادرتم چیزی بهت نمیگن تو بچشونی اشتباه کردی برای کسه اشتباهی عاشقی کردی بهتر از اینه کل زندگیت بسوزی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی مشکل شماها چیه؟؟؟اینکه قدر خودتونو نمیدونید. همینجوری که هزار تا دختر ریخته واسه اونا هزارتا ...

اره ولی بیا قبول کنیم که عادت و وابستگی از عشق بدتره خیلی ام بدتره 💔 :) 

اسی من دیروز صبح خوندم تاپیکت ولی نشد نظرمو بزارم ..من که شوهرم یک دهم شوهرتون بی ادب نبود ..ولی تقریبا کاراش همینجوری بود ..تو عقد فهمیدم به درد هم نمی‌خوریم ولی شهامت جدایی نداشتم ..نمی‌تونستم به خانواده چی بگم ..احمقانه دوسش داشتم ..بعد از چند سال با یه بچه ازش طلاق گرفتم ..تو خریت منو نکن ..همین الان جدا شو فقط اولش سخته

بودی شهر رو چراغونی میکردم
من تو صفحه چتم اگه میشه عکستون بزار ببینم🌺

عزیزم الان که برات عکس گذاشتم رفتی ؟

بابا خدا لعنتش کنه خیلییییی دوسش دارم 😭😭😭😭😭 هیچوقت نتونستم تاحالا دست به کار جدی برای جدایی‌مون ...

تبریک میگم تو ی احمق ب تمام معنایی.👏

خواهشا دو روز دیگه بخاطر این حملقتای احمقانت ،پای ی بچه رو به این دنیا باز نکن ،اون بچه حق داره صاحب خانواده ای در ارامش باشه ،نه امثال تو و شوهرت .

شما دوتا هر غلطی میخواین کنین ،ولی حق نداری پای بچه ای رو ب این دنیا باز کنی ...چون لیاقت پدرمادرشدن ندارین .

هم خودت احمقی هم اون نامزد احمق تر از خودت.

عزیزم 💔 متاسفم که اینو میشنوم .. ار ته قلبم از خدا میخوام که به زودی هردومون تو زندگی به آرامش برسی ...

انشاالله عزیزم 

حتما برای آرامشت به خدا نزدیک شو قرآن نماز بخون من با اینکارا الان کمی آرامش دارم 

فقط زیاد فکر نکن مثل من مريض و افسردگی نگیری خدایی نکرده 🥺❤️

اگه امضام رو میبینی دعا کن زود عروسیمونو  بگیریم خوشبخت شیم بریم سر خونه زندگیمون 🥺🙏❣️خیلی دوستون دارم مرسییی

اسی ببخشید ولی حالم از زنان وابسته ضعیف بهم میخوره. زنایی ک اجازه میدن هر ظلمی بهشون بشه و فقط ی جمله میگن (وابسته بودیم 😐) و بدتر از اون زنایی ک ی بچه هم میارن ک ب خیال خودشون رابطه شون رو درست کنن. چی بگم والا خود کرده را تدبیر نیست

اسی من دیروز صبح خوندم تاپیکت ولی نشد نظرمو بزارم ..من که شوهرم یک دهم شوهرتون بی ادب نبود ..ولی تقر ...

بنظرت اگه برگردی عقب و این حرفارو یکی بزنه بهت میتونی جدا شی ؟ 🫠 من نمیگم نمیخوام ازش جدا شم و قراره به پیگیری هام ادامه بدم .. اتفاقا نه 

از بعد اون پیامایی که بینمون رد و بدل شد هیچ خبری ندارم ازش و نمیخوامم دیگه داشته باشم 

میخوام تا جایی که میتونم ازش فاصله بگیرم و دور شم شاید خودمو پیدا کردم 

ولی سخته میدونی ؟ خیلی سخته 

انشاالله عزیزم حتما برای آرامشت به خدا نزدیک شو قرآن نماز بخون من با اینکارا الان کمی آرامش دارم فقط ...

دارم 🙌🏻 

افسردگی دارم او سی دی دارم پنیک ام دارم یکسالم دارو های عصاب مصرف میکردم و بدون مشورت با پزشکم قطعشون کردم چند وقته 🫠

دارم 🙌🏻 افسردگی دارم او سی دی دارم پنیک ام دارم یکسالم دارو های عصاب مصرف میکردم و بدون مشورت با پ ...

برو قرص ت ادامه بده

فلوکستین بخور.

به خودت قول بده این بی همه چیز و حذف کنی

به مادرت دلت بسوزه 

استارتر این همه زحمت کشیده برات میخاد خوشبخت باشی

برو مشاوره برو روانپزشک تموم کن این وابستگی رو

چه چیزی بچگی برات کمبود شده؟ پیداش کن باهاش کنار بیا حلش کن تموم کن تا قوی بشی

از بچگیم با پدرم رابطه خوبی نداشتم و درواقع مهر پدری ندیدم