2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 138850 بازدید | 1114 پست

یاد خودم افتادم استارتر چه حرف‌هایی که بهم نمی‌زد . می‌گفت مگه غرور نداری شخصیت نداری میگم برو نمیخوامت چسبیدی به من . ولی من بلاخره رفتم . اگر چه سخت اگر چه داغون شدم ولی رفتم و تا الان حتی لحظه ای هم پشیمون نشدم از رفتنم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب نظرم هیچ وقت با همچین آدمایی ادامه ندین .شما ها تازه زنگی مشترک شروع نکردین بعد اون وقت میخاد چطوری باهات رفتار کنه.ب پدر ومادر بگو اینجوری باهات رفتار میکنه.ک درست حسابی جوابشو بدن

یکی ازآشناهم همین مشکل باشوهرش داشت اونم دوازده سال باشوهرش زندگی کرد.همش میگفت عیب نداره درس میشه .آخرش بعده دوازده سال شوهره با ی بچه بزور کردش بیرون.یک سال اول خیییلی گریه میکرد میگفت دیگه ازدواج نمیکنم.ولی یکی دوسال بعدش با ی پسری ازدواج کرد پسره همه چی هم داشت خونه ماشین کار خوب .

متنفرم از زنایی که نقش قربانی بازی میکنن و کتک و توهین رو با جون و دل میپذیرن. 

و با جمله‌ی دوسش دارم خودشونو خرتر از اینی هست میکنن، این ادم با مادرشم اینجوری رفتار کنه زنیکه پرتش میکنه بیرون دیگه شما که دختر یه بابای دیگه هستید..

از چه به خود میبالد؟ انسان که لقاحش یک اشتباه، ولادتش یک رنج و زندگی‌اش یک ملال است و محکوم به مرگ می‌باشد… «آرتور شوپنهاور»🐦‍🔥

بازم به معرفت مال تو که گفت میام مال من که خیلییییییییی وقته ندیدمش و امشبم گفت دگ نمیخوام ببینمت :) ...

ببین خودت اذیت نکن انقد ب ی مرد بها نده بهش بگو درت بزار بابا ت نباشی یکی بهتر والا همیشه همین بوده