2777
2789
عنوان

بیاین اسکرین شات پیامای شوهرم و ببینین خیلییییییی دلم شکسته 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 132598 بازدید | 1080 پست

عزیزم حالا هر چی بود ب کنار فقط و فقط تا معذرت خواهی نکرده ب غلط کردن نیافتاده تحت هییییچ شرایطی جوابش نده وقتی گ.ه خوردمو تو چشاش دیدی بعد چراغ سبزنشون بده اینم سریع گرم نگیر یواش یواش الان تو عقد هستی این طوری جواب میده خدا ب دادت برسه دوسال دیگه چکارمیکنه ب این مدل پیام دانش عادتش نده ک اگه عادت کرد هیچی بزار بدونه تاوان هر بی ادبی چیه اگه دوست داشته باشه قطعا میاد و معذرت خواهی می‌کنه ولی اگه نداشته باشه هم بزار همین الان بدونی باخودت چند چندی رفتنی می‌ره حالا شما هرکاری دوست داری بکنی هم می‌ره و بالعکس 

چقد بیشعوره آخه این حیوون ارزش زندگی کردن داره؟؟؟

یکی منو بلایکه

دخترم زندگیم ماه قشنگم دلم برات تنگ شده مامانی فک کنم تو آسمونا بهت خوش میگذره ک دیگ برنمیگردی تو بغل مامان 😭😭😭😭😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا الان موندم چون دوسش داشتم مثل سگ دوسش داشتم با وجود بد دهنیاش خیانتاش دست بزن داشتنش و خانواده ی ...

میشه بدونم خودت و  آقا پسر هر کدومتون متولد چه ماه و روزی هستید عزیزم؟

عزیزم راه حلش طلاق نیست یکم براش سخت به دست بیا طبق عکسایی که فرستادی چسبیدی بهش یکم قهر کن بزار حتی ...

ببخشید اونوقت ،شوهر چه شرایطی داشته باشه باید زن طلاق بگیره این ک ماشالله کلکسیون همه بدیاس 

آنچه بدان همه دارن همسر ایشون یکجا داره!!!!!

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

این آدم که خیلی بیشعوره ولی منم داخل رابطه بودم دوست پسرم خیلی پاپیچم بود پیام زنگ میزد داخل هر موقعیتی که باید دهنش میبست یا داشت مثل نفهم ها هی زنگ میزد پاپیچ می‌شد یا پیام میداد الان لحنش دیدم یاد خودم افتادم که اصلا این مدل آدمی نبودم ولی اون آدم اینقدر سیریش کنه بود منم اینجوری واکنش میدادم بابا شاید می‌خواد تنها باشه شاید مشکل داره داره میگه ولم کن ولش کن کم پاپیچش شو که این واکنش بگیری اگر زیاد پاپیچ‌ نشدی که بعید میدونم چون خیلی بهش فشار اومده که اینجوری داره میگه 

یک آدم بیشعوره هنوز تا خیلی جلو نرفتین جدا شو ولی اگر تویی هی زنگ پیام میدی تقصیر توعه آدم علاف نیست داخل هر موقعیتی وایسه جواب پس بده یا صحبت کنه دارم میگم اگر اینه که خودتو درست کن ولش کن اونم اینقدر نپیچ به پاش چون تحمل همه هم تا یک حدی عه  اگر این نیست جدا شو و روانی و بیشعور تشریف داره

خیلی دلم شکست فقط میتونم بگم لیاقت دلپاکی و نگرانی تو این رفتار نیست لیاقت تو این نیست...مراقب خودت و دلت باش

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

عزیزم تا دیر نشده و توی یه خونه نرفتین خودت رو خلاص کن چون این ادم درک نداره و برای نگرانی تو ارزش قائل نیست 

یادت هم باشه الان نگی زندگی خودمه و با یه کادو و دو تا قربون صدقه شاد بشی تو در اینده مسئول زندگی بچه هات هم هستی پس حواست به انتخاب همسرت خیلی باشه

فاتحه این زندگی رو بخون 

زندگی که از روز اول این شدت از  بی احترامی رو داره به یکسال هم نمیکشه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
تو اینو میگی ؟ من چییییی بگم که ده بار تاحالا بخاطرش خودکشی کردم و ابروی خودمو جلو خانوادم بردم ؟؟ ا ...

زندگی باغ و بوستان نیست که اگه امسال ثمر نداد سال دیگه بده! عمرتون رو حروم این پست فطرتا نکنید ..

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕