2777
2789
اونایی که کلی گناه کردن با کسایی که خوب بودن فرق دارن نمیشه همه برن بهشت

عزیزم درجات بهشت فرق میکنه یه مثال میزنم متوجه بشی منظورم چیه 

یهمیوه که روی درخته به خورشید نیاز داره که به حد کمالش برسه 

انسانم همینطور اگه بتونه در این دنیا کامل بشه که عالی 

اگه نه توی اون دنیا کامل میشه اون عذاب هم به همین دلیله که انسان رو به حد کمال برسونه

خب درسته ولی ما انسانیم خدا غشق خیلی کمی رو در وجودمون گذاشته اما خودش سرچشمه ی عشقه پس هیچ و قت تو ...

ما که نه ولی قاتلان بزرگ مثل نتانیاهو ،شمر اینا حقشونه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چی پاک تر باشی بعد از هر عمل جهنمی حالت بد میشهاما اگه سنگین بشی و گناهات زیاد ، دیگه سوار جهنمی ...

من فوری عداب وجدان میگیرم طوری که عداب وجدان خفه ام میکنه من قبلا غیبت میکردم اونم کم ولی عداب وجدان خفم میکرد

الان ۱۸سالمع یعنی۱۲سال قبلببین تونلی که بین زمین و ماه هست رو خدا بهم نشون دادخیلییییییی عجیب و خوشگ ...

الان خوب شده فلجیت 

بعد چی شد

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خب درسته ولی ما انسانیم خدا غشق خیلی کمی رو در وجودمون گذاشته اما خودش سرچشمه ی عشقه پس هیچ و قت تو ...

یبار آقای قرائتی گفت  گناهی که بخشیده نمیشه زخم زبون کاش راست گفته باشه

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

من اون دنیارودیدم

تو دنیای اینجا فقط چند ثانیه نبودن ولی اونجا چند ماه داشتم زندگی میکردم 

صدای نگران مادرم باعث شد برگردم وگرنه داشتم التماس میکردم میخوام اینجا بمونم خیلی زیبا بود

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

الان خوب شده فلجیت بعد چی شد

من فقط چند هفته فلج بودم

کل دکترا تعجب کردن که چطور انقد زود خوب شدم بدون هیچ عملی 

در دنیای واقعی و بیرون مهربونتربن و خوش اخلاق ترین و صبورترین دختر کره زمین هستم سعی میکنم اینجا هم همینطور باشه ولی اگه ناراحت شدی مشکل خودته چون خودم به شناخت کافی از خودم رسیدم ومطمعنم 😊. 

من اون دنیارودیدمتو دنیای اینجا فقط چند ثانیه نبودن ولی اونجا چند ماه داشتم زندگی میکردم صدای نگران ...

واقعا من زندگیم جهننه پر از سختی این دنیارو دوست ندارم از اون دنیام میترسم

بعدش چی شد؟

خدا با اینکه جسم نبود اما من حس میکردم داره به زبان فارسی باهام حرف میزنم منم باهاش حرف میزدم 

داشتم اول با سرعت بیشتر از نور تو تونل سفر میکردم تا برسم به اون دنیا 

بعد فرشته ای مثل اینکه سرپرستان باشه همراهم بود 

یبار آقای قرائتی گفت گناهی که بخشیده نمیشه زخم زبون کاش راست گفته باشه

خوشبختانه مثل اصلا زخم زبون به کسی نزدم تا اونجایی که یادمه هیچوقت خوشم نیومره دل کسی وبشکنم با حزفام

خیلی حرفای ترسناکی از اون دنیا زدن ک ادمای بد میرن تو آتیش جهنم‌و آویزون میشن از موها... ولی بنظر من ...

دوستان من بهشت و جهنم در درون ماست. هر لحظه که در حسادت و غم و رنج هستیم در جهنمیم. و هر لحظه که در شادی و خیر خواهی در بهشتیم.قران هم بهشت و جهنم‌و از باب تمثیل میگه نه اینکه یک مکان جغرافیایی باشه. حتی در سوره انسان در توصیف بهشت میگه. لا شمسا و لا زمهریرا. در بهشت نه خورشید است نه سرما. و جاییکه خورشید و سرما نباشه گیاه  زندگی هم نیست. اینا همه از باب تمثیله برای حالات ذهنی ما. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا