2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 58566 بازدید | 812 پست
پیشنهاد من اینه ک برو صوت های کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن گوش بده بعدش اگ اثری روت داشت برو ک ...

سلام گل 

کانال همسران خوب از چه برنامه ای دنبال کنم؟!

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
پیشنهاد من اینه ک برو صوت های کلید مرد از دکتر حبشی رو دانلود کن گوش بده بعدش اگ اثری روت داشت برو ک ...

سلام گل 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام گل 

بیمارستان خصوصی میرفت یا دولتی اتاق شخصی میگرفت چه حرفی میزنی راه زیاده بچه اونه چرا انقدر سنگشونو ب ...

اتفاقا خوب کاری کرد چطور شوهرش  سنگ برادرشو به سینه بزنه اما این خانم نع !مگه میشه اینجوری زندگی کرد زن هم یه حقی داره در مورد خانوادش   بله قربانگو که نگرفته 

با این صوتایی که گوش دادی تبدیل شدی به ادم توسری خور ک همیشه حقتو ضایع میکنن

واقعا درست گفتی حرف اینجور ادما رو گوش نکن که یه عمر بدبخت و توسری خور میشی اخرش هم هزار تامریضی و روان داغون نصیبت میشه

طلاهامم با خودم اوردم 4 روزی ازش خبری نبود امروز صبح زنگ زد گفت طلاها کجان گفتم نمیدونم اومد خونه م ...

دام میخواد شوهرتو جر بدم نه به شوهر تو نه به داداش من که انقدر ناز زنشو میکشه زنشم همیشه در حال لوس بازیه.

این هفته هم قراره پدر خانم و مادر زنشو با خواهر خانمشه همرو باهم ببره قشم مسافرت.

خرج هتلو غذا و هزینه ی قطار  و اینام همه با داداشمه.

بچه ها من اصلا کاری به کارش ندارم از برخورد اول زن داداشم با من بد برخورد کرد.

اصلا چشم دیدنمو نداره.

دیگه ندتیه که منم نسبت بهش حس بدی پیدا کردم.

شدم مثل خودش

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
شوهرش سرکاره بعدشم نمیتونه به عنوان همراه مریض بره داخل بخش زنان

پس من و میلیونها نفر دیگه ای که خواهر ندارن چیکار میکنن؟ 😒

بیمارستان پرستار داره مادرت چرانرفت پیشش؟

شماچرابه خاطر خواهرت زندگیتو خراب کنی؟ 

طلاق بگیری پس فرداهمون خواهر میکوبه توسرت میترسه به شوهرش نزدیک بشی.

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

فقط اونایی که شما رو لایک میکنن!!!!! با چه منطقی این حرفا رو میزنی؟؟؟فقط زن باید شوهرش و بفهمه و درک کنه؟وظیفه مرد چیه!؟

زن بره ساعت ها فایل صوتی گوش بده همه بی حرمتیا و بد اخلاقی ها رو تحمل کنه که مردش از کوره در نره و ناراحت نشه؟؟؟ همین شماها مردا رو انقدر وقیح و پررو کردین که نگاه از بالا پایین به زن دارن

خونه خواهرم ازمون دوره حتی دوساله نرفتم خونشوندکترشم براش استراحت مطلق نوشتهچطور شوهرم دوماه نرفت سر ...

خب  من نمیدونستم اینجوره.اگه اینجوره بازبون خوش بامهربونی ازش میخواستی.

بگو همونطور که توخانوادتو دوست داری وظیفته کمکشون کنی منم ی همچین مواقعی ازت انتظار دارم کنارم باشی.

پس چیکار کنم بمونم بسازمو بسوزم ارکاری میخواد بکنه.. با هر روشی باهاش حرف زدم حتی دو هفته پیش نصف هم ...

مردایی مثل شوهر تو خوبی حالیشون نیست فکر ممن هرچی از خود گذشتگی کنی مهربون تر باشی بهتر میشه

بعضی از مردا رو فقط با جدیت و دل کندن میشه ادمشون کرد

باید بفهمه وابستش نیستی و هر غلطی که دلش میخواد نمیتونه کنه

الانم بمون خونه مامانت جدی باش بگو نمیتونم این شرایط و تحمل کنم

بعضیا واقعا تربیت و ذات ندارن و تو محبوری یادشون بدی نمیتونن هر جوری که دلشون میخواد رفتار کنن