2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 13795 بازدید | 462 پست
درسته بچه اونه ولی شوهر این خانم کلا مشکل روانی داره انگار...بعدم خواهرش از اعضای خانواده ش هس اگ تو ...

خانم راه حل داره 

همیشه ک نباید دعوا کنیم 

باید کاری کنیم ک سودش بیشتر باشه

اینکاری ایشون کرد کلا همسرش نمیزاره بره 

اما اگ جور دیگه حرف میزد و از قبل پیشینه دعوا و درگیری و بی حرمتی نمیداشتن اینجور نبود 

مشخصه که زیاد به هم میپرن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خونه خواهرم ازمون دوره حتی دوساله نرفتم خونشوندکترشم براش استراحت مطلق نوشتهچطور شوهرم دوماه نرفت سر ...

ب نظر منم اشکالی نداشت حالا اگ چند روز میرفتی کمکش...

خودمم خواهر دارم درک میکنم...

من هیچ وقت تو خونه دعوا درست نکردمهمیشه اون بوده ک فوش داده قهر کرده تهدید کرده.. واقعا نمیدونم تو م ...

من قبلا مثل شما بودم 

و همسرم رو پست ترین آدم میدونستم 

اما فهمیدم یه کارایی میکنم ک از نظر خودم خیلی بد نیست

اما در واقعیت برای اقایون خیلیییی بده

از وقتی این صوتایی ک گفتمو گوش دادم زندگیم ازین رو ب اون رو شده 

ب نظر منم اشکالی نداشت حالا اگ چند روز میرفتی کمکش...خودمم خواهر دارم درک میکنم...

واقعا حرفای کاربر خانم گل رو درک نمیکنم اصلا انگار نمیفهمه چی میگم

میگ دنبال دعوایی درصورتی ک من همیشه در مقابل شوهرم لال میشم

خانم راه حل داره همیشه ک نباید دعوا کنیم باید کاری کنیم ک سودش بیشتر باشهاینکاری ایشون کرد کلا همسرش ...

این خانم ک نگف دعوا کرد

تازه شوهرش خودشم ب وقتش ب برادرش کمک کرد...

هر چقدرم دعوا کرده باشن شوهر این خانم حق نداشت بره ب مادرش توهین کنه این نشونه نداشتن سلامت روان هس

من قبلا مثل شما بودم و همسرم رو پست ترین آدم میدونستم اما فهمیدم یه کارایی میکنم ک از نظر خودم خیلی ...

با این صوتایی که گوش دادی تبدیل شدی به ادم توسری خور ک همیشه حقتو ضایع میکنن

واقعا حرفای کاربر خانم گل رو درک نمیکنم اصلا انگار نمیفهمه چی میگممیگ دنبال دعوایی درصورتی ک من همیش ...

ب نظرم ب خاطر همین آروم بودن و کوتاه اومدنت هس ک اینطوری باهات رفتار میکنه

این خانم ک نگف دعوا کردتازه شوهرش خودشم ب وقتش ب برادرش کمک کرد...هر چقدرم دعوا کرده باشن شوهر این خ ...

شما فک میکنی

اینا روشون تو رو هم وا شده

منم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواهرم طلاهارو ببرم خونه مادرم 

واقعا چه فکری با خودش میکنه؟ نمیگه من غیر قابل اعتمادم ؟

نمیگه مادر و خواهر من چطور اجازه دادن من اینکارو کنم؟

یه جورایی دزدی از خونه خودم کردم انگار و خانوادمم پشتم هستن !!

خانم راه حل داره همیشه ک نباید دعوا کنیم باید کاری کنیم ک سودش بیشتر باشهاینکاری ایشون کرد کلا همسرش ...

مثل اینکه تو کلا درکت کمه

چون اصلا اینجوری ک تو  زندگیمم قضاوت کردی نیست

شما فک میکنیاینا روشون تو رو هم وا شدهمنم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواه ...

وقتی میدونستم قراره طلاهامو برداره بفروشه براچی میزاشتم میموند؟ 

با این صوتایی که گوش دادی تبدیل شدی به ادم توسری خور ک همیشه حقتو ضایع میکنن

بابا چرا جبهه میگیری 

من اگ جات بودم الان علاوه بر اینکه پیش خواهرم بودم شوهرمم میومد کمک دستم چون دیگه دستم اومده چطور حرف بزنم باهاش

شما فک میکنیاینا روشون تو رو هم وا شدهمنم شوهرم کاملا سلامت روان داره ولی فک کن به خاطر دعوا سر خواه ...

دزدی؟

مگ طلاها واسه خودش نیس؟

ب هر حال اسی بهتر شوهرشو میشناسه و چیزایی میدونه ک ما نمیدونیم...

این روشایی ک شما بلدی هم واس همه جواب نمیده چون شوهر شما با شوهر اسی فرق داره عزیز...