2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 13731 بازدید | 462 پست
بهم میگن هرچی میگیمم قبول نداری و معلوم نیست تکلیفت با خودت چیه حرفاشونم اینه چرا طلاتو بردی چرا قهر ...

اتفاقا حق داشتی کاملاااا ی مرد نرمال میگه برو‌خواهرته یا نهایتش هرطور خودت صلاح میدونی

ولی تو‌کار خوبی کردی افرین‌هم‌بابت طلا هم‌قهر اگرم بچه نداری جداشی خیلی بهتره

هرچه دادم به اوحلالش باد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از هر ۱۰۰نفر شاید یه نفر خوشبخت بشن ،بخدا نباید آدم زود تصمیم بگیره،من ۲ساله عقد کردم ۱ساله شوهرم نی ...

عزیزم گلم آدم تا مدتی جوانه 

اگه همون موقع جدا نشه و الکی وقتی مشخصه آخرش چی میشه جدا نشه خیلی فرصتهاشو از دست میده یا یهو پای بچه وسط میاد اونوقته که دیگه برای خیلی چیزا دیر میشه

غذا پختن با همراه خانوم حامله استراحت مطلق بودن زمین تا اسمون فرق داره اونم جاییه که دوساعت با خونت ...

خانم حالمه ک همراه داره صرفا به این دلیله ک اگ حالش بد شد خبر ببره و تنها نباشه 

کار سختی نیست برای همین میگم

منم خواهرم اینجور بود فقط یکی کنارش بود ک تنها نباشه یه وقت حالش به هم نخوره یا اتفاقی افتاد سریع به ماشین خبر بده ک برن بیمارستان یا داخل بیمارستان به دکتر خبر بده همین دیگه 

کارای اداری بیمارستانو هم هروقت همسرش از کار مرخص بشه میتدنه بیاد انجام بده ک مادرتون پله بالا و پایین نکنه 

واقعا نمیدونم چیکار کنماگه با این شرایط برگردمو از خوتوادمو خودم عذرخواهی نکنه صددرصد زندگیم بدتر می ...

عزیزم با طولانی شدن رفتنت آشتی سخت تر و بی احترامی بیشتر ب همراه دارع 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
البته منظورم این نیست بارداری سخت داشتن مهم نیست هامنظورم اینه ک الان خیلیا این مشکلو دارن اما قابل ...

دکتر بهش اجازه نداده مسیر طولانی تو ماشین بشینه 

و در کل من بخاطر خواهرم نیومدم

بخاطر اخلاقای شوهرم و بی احترامیاش اومدم قهر... 

میتونی اما نه با دعوا آدم اولویتش باید حرف همسرش باشهشوهر خواهرت مسعول مراقبت از خواهر شماست که مثل ...

ی جوری حرف میزنی انگار تو خونه اسی زندگی میکنی

همونطور ک همسر عزیزه خواهر هم عزیزه

همسر آدم باید درک داشته باشه ک گاهی خانواده ب آدم احتیاج دارن

مگه آدم با ازدواج بنده شوهر و زندگی میشه؟گاهی خانواده ب ما احتیاج دارن...

اصلا نمی‌فهمم فاز کسایی ک میگن با ازدواج بیخیال خانواده و مشکلاتشون بشین

ناگهان خوابی مرا خواهد رُبود ••• من تهی خواهم شد از فریادِ درد ••• خاک می‌خواند مرا هر دم به خویش ••• می‌رسند از رَه که در خاکم‌ نهند ••• آه شاید عاشقانم‌ نیمه شب‌ ••• گل به روی گورِ غمناکم‌ نهند ••• لیک دیگر پیکرِ سردِ مرا ••• می‌فشارد خاکِ دامن گیر  و پاک ••• بی تو دور از ضربه های قلبِ تو ••• قلب من می‌پوسد آن جا زیرِ خاک ♡
دکتر بهش اجازه نداده مسیر طولانی تو ماشین بشینه و در کل من بخاطر خواهرم نیومدمبخاطر اخلاقای شوهرم و ...

یه سوال!!! 

مگه برا قهرش نیومدی ؟! الان ب نظرت بهتر شد یا بدتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ایشون نگفتن سرم درد میکنه گفتن طلا از خونه بردنمنم گفتم اگ میخوای زندگی کنی اینکارت باعث بی اعتمادی ...

عزیزم ولش کن اون میخواد همه بگن تو حقی ...الان بگی هم طلاق بگیر میگه دوسش دارم...شرمنده من زودجوشم وعصبی ...این فایلا برای منم جواب میده با شوهرمو پسرم خوب رعتار کنم ناراحتشون نکنم...البته تو ۶سال زندگی یه بارم قهرمون بیشتراز دوساعت نشده تا حالام قهر هم باشیم کسی بیاد یا بریم جایی عادی رفتار مبکنیم نمیزاریم کسی بفهمه اومدیم خونه دیگه حل میشه....اما من با این اخلاق گندم شوهرمو ناراحت میکنم 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
خانوم گل واقعا حرفاتون جالبه😂😂😂میگه مادرم نمیتونه پاشهمیگی غذا بپزه فلان کنهیکی مخاد به مادر خودش ...

نه گفتش مادرم پاهاش درد میکنه 

منم مادرشوهرم مشکل زانو داره اما داخل خونه هست و غذا میپزه 

من میگم اصن غذا هم‌نپزه 

یه چیز سفارش میدن از بیرونو میخورن فقط کافیه پیش دخترش باشه ک اگ حالش بد شد به بقیه خبر بده یا ماشین خبر کنه یا امبولانس همین 

دکتر بهش اجازه نداده مسیر طولانی تو ماشین بشینه و در کل من بخاطر خواهرم نیومدمبخاطر اخلاقای شوهرم و ...

عزیزم تو هزار بارم بگی اینا متوجه نمیشن

تموم کن برو بخاب 

ولی طلاق بگیر این ادم طبق گفته هات ادم نمیشع.

والا من با حرفا دیگه کاری ندارم

تنها اگه شوهرم به مادرم توهین کنه طلاق میگیرم اون یه حرف زشت

الان هیچ کودوم از خوبیاش به ذهنم نمیاد ولی میدونم ته قلبش مهربونه

خب این حرف یعنی با کمی سیاست می‌تونستی کاری کنی خود شوهرت برره خونه خواهرت و خودش بگه بمون

ی نظرم شما مهارت لازم رو نداشتی