2777
2789
عنوان

قهر کردم رفتم خونه مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 13968 بازدید | 464 پست

چرا بعضیا میگید چرا اومدیو حلش میکرذی؟؟طرف روانیه

این خانوم خانواده داره تنها که نیست بهش نیاز دارن ایشون نره همراه خواهرش شه پس کی بره؟؟؟؟

بعضی رسما حرف مفت میزنن بخدا

هرچه دادم به اوحلالش باد
چرا تو اینقدر جبهه میگیری مثل بچه کوچولو ها؟ اون کاربر همچین اشتباه هم نمیگه اگه کاری که تو کردی رو ...

چندسال خانومی کردم و هیچی نگفتم یه کلمه از مشکلاتمو به خونوادم نگفتم اخرش چی شد؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخدا امامای ما انقد مهربون بودن ولی دقیقا مث شما حرفشون بود تو حدیثا ی چیزایی خوندم مث اینکه کسی ک ا ...

دقیقا،توی زندگی زیادی نباید کنار اومد.همسر من اوایل ازدواج کاری جز فحش و توهین بلد نبود، بهش گفتم کسی که فحش میده میخواد فحش بشنوه،هر توهینی به من و خانواده ام کرد ۱۰ برابر تحویلش دادم.همون اول یاد گرفت جواب  کوچکترین توهینی به خانواده ام، کلی فحش به خانوادش خواهد بود.یاد گرفت زندگی با من خونه باباش نیست که هر غلطی بکنه قربون صدقه اش برن.هنوز با خانواده خودش بی ادب و پر رو اه ولی با خانواده من مودب و محترم

چرا بعضیا میگید چرا اومدیو حلش میکرذی؟؟طرف روانیهاین خانوم خانواده داره تنها که نیست بهش نیاز دارن ا ...

بهم میگن هرچی میگیمم قبول نداری و معلوم نیست تکلیفت با خودت چیه 

حرفاشونم اینه چرا طلاتو بردی چرا قهر کردی نباید قهر میکردی... 

مامانم که پاش درد میکنه نمیتونه تکون بخورهمادر و خواهرشورسم لابد نیومدن ک ب من گفتن بیااخرشم ک بستری ...

خواهر شما فقط بارداری همراه مراقبت رو داره میگذرونه گندش نکن

خواهرشوهر و مادرشوهرش وظیفشونه ک بیان چون بچه پسرشونه 

البته شما هم خواهرشی باید بری وقتی دیگه محتاج شده 

ولی دل همسرتو راضی کن و برو

مادرتون کلا هیچکاری نمیتونن بکنن‌؟ غذا و ... نمیتونن بپزن؟ فقط کنار خواهرتون قراره باشن دیگه کار خاصی ک نیست 

ایشون میرفتن 

بهم میگن هرچی میگیمم قبول نداری و معلوم نیست تکلیفت با خودت چیه حرفاشونم اینه چرا طلاتو بردی چرا قهر ...

ببین من خودم کلی حمایت کردم‌.

ولی خوب تو هم باید تصمیمت بگیری

الان مخای باز برگردی باز اینکارو کرد مخای چیکار کنیی؟

خودت بهتر میدونی شوهرت در چه وصعیه شرایطش داری طلاق بگیر تموم کن

امروز صبح اومده دعوا راه انداخته و هزارجور فوش دادهاگ میرفتم پیش خواهرم دیگ هزارجور انگم بهم میزد خو ...

الان عصبی هستی و دو دل

ولی بدون اشتباه کردی 

شوهرت ر‌و انداختی رو دور بچرخ تا بچرخیم پس باید فکر همه چیو بکنی و پی همه چیو ب خودت بمالی

مردا از منو شما لجباز تر ولی پروا ترن 

اونا برا جدایی نیاز ب حمایت اجازه پدر ندارن 

ولی زنا فرق دارن

با این خواهر دل سوزتر از مادر بودنت همه چیو خراب کردی و طلا ها ک رسما فوت کردی تو خاکستر 

الآنم میخایی ب من فحش بدی بده 

فقط آروم شدی ب حرفای کاربر خانم گل گوش کن  ک عالی راهنمایی کرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خواهر شما فقط بارداری همراه مراقبت رو داره میگذرونه گندش نکنخواهرشوهر و مادرشوهرش وظیفشونه ک بیان چو ...

غذا پختن با همراه خانوم حامله استراحت مطلق بودن زمین تا اسمون فرق داره اونم جاییه که دوساعت با خونت فاصله داره

خواهر شما فقط بارداری همراه مراقبت رو داره میگذرونه گندش نکنخواهرشوهر و مادرشوهرش وظیفشونه ک بیان چو ...

البته منظورم این نیست بارداری سخت داشتن مهم نیست ها

منظورم اینه ک الان خیلیا این مشکلو دارن اما قابل کنترل هست و خیلییییی خطر آفرین نیست چون امبولانس هست و البته دکتر وقتی فرستادنشون خونه یعنی خطرناک نیست تازه خواهرتون میتونه بیاد خونه مامانتون پدرتون هم هست ک سریع برسونتون بیمارستان

خانوم گل واقعا حرفاتون جالبه😂😂😂میگه مادرم نمیتونه پاشه

میگی غذا بپزه فلان کنه

یکی مخاد به مادر خودش برسه

بهم میگن هرچی میگیمم قبول نداری و معلوم نیست تکلیفت با خودت چیه حرفاشونم اینه چرا طلاتو بردی چرا قهر ...

بله قهر زن یعنی من ترسی از طلاق ندارم و میرم تا تهش

اگه قصدت جدایی نبود باید مشکلت رو تو خونه و قهر تو خونه حل میکردی

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه خب اومده همه تقصیرارو میندازه گردن من میگ طلاهاتو بردی دزدی... وقتی میدونم میخواد بفروشه براچی با ...

گف حداقل میرفتی خونه ابجیت بهونه جور شد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
ببین من خودم کلی حمایت کردم‌.ولی خوب تو هم باید تصمیمت بگیریالان مخای باز برگردی باز اینکارو کرد مخا ...

واقعا نمیدونم چیکار کنم

اگه با این شرایط برگردمو از خوتوادمو خودم عذرخواهی نکنه صددرصد زندگیم بدتر میشه 

چون میشناسمش

خانوم گل واقعا حرفاتون جالبه😂😂😂میگه مادرم نمیتونه پاشهمیگی غذا بپزه فلان کنهیکی مخاد به مادر خودش ...

خب مادرش شرایط نداشت ،مادرشوهر نداشت ،خواهر شوهر نداشت ،اوکی استاتر هم با توجه ب اخلاق شوهرش شرایط نداشت تمام