2777
2789
عنوان

پسری ک منت میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست
دوستت داره من هفته قبل با همسرم تندی کردم تو دوران pms بودم ازم عذرخواهی کرد و کلی رسیدگی کرد در حال ...

مدل منت کشیش جالب

وقتی از دستش ناراحتی و قهری  بهت زنگ میزنه هر روزی ، روزی چند بار تا جوابش رو یدی بعد وفتی خسته میشی برمیداری میگه بیا آشتی بگی نمیخوام بگه خیلی خب باشه بای باز فرداش همین اش و همین کاسه فازش چیه؟

خودت باش حرف زیاد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستت داره من هفته قبل با همسرم تندی کردم تو دوران pms بودم ازم عذرخواهی کرد و کلی رسیدگی کرد در حال ...

پسری ک میاد منت کشی و جواب رد بهش میدی و برنمیگردی، از حرصش میره دختر فالو میکنه و با دخترا لاس میزنه و حتی مرگ عزیزت رو تسلیت نمیگه فازش چیه؟

چجور منت کشیدینه؟؟؟

😘Thanks GOD 
پسری ک میاد منت کشی و جواب رد بهش میدی و برنمیگردی، از حرصش میره دختر فالو میکنه و با دخترا لاس میزن ...

دختر رو دوست نداشت و فقط میخواست سوءاستفاده کنه به هدفش نرسیده رفته دنبال طعمه های دیگه 

خودت باش حرف زیاد 
یعنی هی زنگ میزنه گوشیم سوراخ میکنه بعد ک ج میدم میگه بیا آشتی میگم نمیخوام میگه باشه بای

کاره غیره طبیعی نمیکنه دمشم گرم سر به سرت گذاشته گفته بای آدم به کسی وابسته بشه يعني دوسشم داره