2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نگران سگ هام

بی احترامی نباشه ها ولی خیلی برام جالبن ادمایی مثل شما که حیواناتو ترجبح میدن به انسان ها نمبگم حیوانات بی اهمیتن ولی ن‌دیگ بقدر انسان تاوقتی که هم نوعان خودمون هستن میرن غذا میدن ب حیوانات و بهشون پناه میدن 

کجا زندگی میکنی ک ندیدی؟تو سطل زباله بالاشهر هم هستن شما ندیدی ؟دیگ خیابون فرشته تهرانم باشی باید دی ...

تو شهرهای کوچیک کمتره یا اصلا نیست 

شهر ما هم اینایی که سر چهار راه ها هستند ایرانی نیستن اغلب پاکستانی هستن و جای خواب هم دارن 

تبریز میگن گدا نداره نمیدونم صحت داره یا نه ولی تهران چره

آره گدا هم نداره 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

همشون گرمخونه دارن چند تا ایستگاه اصلی هستهمه جمع میشن اونجا ون میاد میبرتشون گرمخونه

دروغگو دشمن خدااا

حرفتون به کل دروغه

من تو شهر تو اسنپم و کل استان تهران کار میکنم انقدر تعدادشون زیاده قابل شمردن نیستن

همچین اجازه ای ب یک کارتن خواب بالباسای کثیف نمیدن!!

خب تابلو بازی در نیاره هر بار یه گوشه از سالن بشینه تنها راهی که به ذهن من رسید 

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم
وات دختر من تبریز اومدم کمه ولی هستبریز کمه ولی هس دیدم

کدوم محلش دیدی؟ 

من تمام محله های تبریز زندگی کردم ولی ندیدم 

حتی اطراف شهر مثل مرند و جلفا و شبستر هم بودم ولی بازم ندیدم 

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

ن محله ما گرمخانه نداره

محله به محله نیست که

کلا توی هر شهری یکی دوتا هست همه رو اسکان میدن همونجا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)