2777
2789
ای بابا حالا میپرسم ببینم کجای تهرانن اعصابم بهم ریخت هر چند تا بتونم بخاری میخرم مواد غذایی هم تا ج ...

شارمین میمندی نژاد موسس جمعیت امام علی تابود یکم بهشون کمک می‌کرد ولی موسسه شو تعطیل کردن 

دستت دردنکنه خدابرات جبران کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر حرفات احمقانه ست اولا که خیلیاشون یا متکدی نیستن یا مکان گروهی دارن میرن اونجابقیشونم اسکان میش ...

دیگه حتما شاید تو ایران زندگی نمیکنی که نمیبینی 

منی که ۴ صب میزنم بیرون خونه واس کار میبینم طرف پتو پیچ پشت چراغ قرمز خوابیده و تو خرابه ها همون ساعت با کوله های داغوون افتادن شایدم مردن

اکه گرم خونه هست پس اینایی که میبینم چین؟؟؟ اگه نیست که شما چرا میگی هست ؟

این چ طرز صحبت کردنه ؟ بهت تربیت یاد ندادن؟ گرم خونه هست سراسر تمام استانها فقط باید بهداشت خودشونو ...

خب شما راست نمیگین و اگه راست میگفتین میگفتم راست میگی

ولی دارین دروغ میگین چون کارتن خوابها رو زیاد میبینم تو خیابون پس لابد گرمخونه کارشو انجام نمیده