2777
2789
عنوان

خانما خواهرم کتابش رو گم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 35 پست
میشه

چطوری 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سایت مدابوک داره سریع هم ارسال میکنن

ممنون

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اگه پیدا نشد از اینترنت دانلودش کن 

فصل به فصل کم کم تا اخر سال پرینت بگیر

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الان منظورت این موقعه شبه؟

نه کلا مثلا صبح برم

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

دوازدهم

ببین از آشنا ها هست کسی پارسال تجربی بوده البته اگه کتاب تغیر نکرده ازش قرض بگیره تا آخر سال، 

اگرم نبود از نت دانلود کن میتونه چاپ رنگی بکنه یا چاپ سیاه و سفید 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

گلم برو کتاب زیر زره بین بخر 

همون کتاب خودشونه ، فقط نکاتا رو متن نوشته ..

حتما اونو بگیر الان ....

صبح برو

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

ارهمن خودم پشت کنکوریمکتاب زیست ۱۱ و زمین عوض شده بود با اینکه داشتم نمیشد خوندبابامو فرستادم گرفت ا ...

عه پس صبح میرم اگر نداشتن واسش سفارش میدم

عه پس صبح میرم اگر نداشتن واسش سفارش میدم

خوب چرا زیر زره بین نمیخری😅 واسه دختر داییم گرفتیم

همون کتابه ، فقط خط کشی کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

گلم برو کتاب زیر زره بین بخر همون کتاب خودشونه ، فقط نکاتا رو متن نوشته ..حتما اونو بگیر الان ....صب ...

واقعا؟

خوب چرا زیر زره بین نمیخری😅 واسه دختر داییم گرفتیمهمون کتابه ، فقط خط کشی کرده

پس همون رو میخرم 

خوب چرا زیر زره بین نمیخری😅 واسه دختر داییم گرفتیمهمون کتابه ، فقط خط کشی کرده

حالا به خودش بگم

خود خود کتابه؟

واقعا؟

آره من دختر داییم گرفته

الان تو گوگل ببینش همون کتاب مدرسس فقط رنگش فرق می کنه و نکات داخلشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا به خودش بگمخود خود کتابه؟

آره 

دقیقا همون متن همون شکل

منتها رنگ جلدش فرق  داره ، و نکات داخلش نوشته شده مثلا کناره های صفحه

یا توی برگه اضافه وگرنه همونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40