2777
2789
نمیدونم والافک کنم داشته خودشم یه بار اومده بود خونمون داشت از دوس دختراش تعریف میکرد😐نمیدونم والا ...

او مای گاد ببقشید ولی حس میکنم خیلی دنبال دخترا هست و زود ب زود کات میکنه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

[QUOTE=364322714]😂😂😂😂نه این دیگ واقعا افتضاح هست حتی یه درخت هم نمیتونم بکشم در این حد 🤣🤣خواهر ...

ذوووق کردم🥰🥰♥️

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

او مای گاد ببقشید ولی حس میکنم خیلی دنبال دخترا هست و زود ب زود کات میکنه

آره درسته

من که پاشه بیاد خواستگاری بکنه هم باهاش ازدواج نمیکنم

چون فامیله

فقط میخوام بدونم به من فکر میکنه؟ یا نه 

آره درستهمن که پاشه بیاد خواستگاری بکنه هم باهاش ازدواج نمیکنمچون فامیلهفقط میخوام بدونم به من فکر م ...

دوست داره بهت نزدیک بشه انگاری خجالت میکشه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

دوست داره بهت نزدیک بشه انگاری خجالت میکشه

آخی

یعنی چیزه منظورم اینه جالبه

دارم تصور می‌کنم

خب حالا چرا خجالت میکشه

والا مثل آدم بیاد جلو بهتره که

ولی یجوریه از طرفی بعضی وقتا انگار خیلی بهم توجه میکرد

بعضی وقتا محل نمیده

نمیکنه آدم رو میبینه باهام صحبت کنه حداقل یه حالی بپرسه

من اصلا آدم خشکی نیستم 

نمیکنه منو میبینه بگه خوبی چطوری

بعد یهو از یه کار آدم تعریف میکنه

نه به اینکه حال آدمو نمیپرسه نه به اینکه میاد تو آشپزخونه از آدم تعریف میکنه 

حداقل شمارمو گیر میورد تولدمو تبریک میگفت

چرا به مخش نمیرسه چطوری بیاد

ای جانم قربونت برم مهشید جونمن با شناختی که ازتون دارمخانمی با استقلالجنگجو برای زندگیمهربونصبور و ...

من 😍😍😍

مرسسیییییی❤❤❤

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

از پروفایلت مشخصه دیگ خیلی باحالی و تو دل پرو😂حس میکنم یکم توپولو هم هستی

درسته عزیزم واقعا توپولوام😲

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️