2777
2789
عزیزم چی میخای بگم😂ایی چقد خوشم میاد کسی اسممو رو بگه

چه وایبی داری ازم 

و اینکه حست نسبت به اینکه کنکور قبول میشم یا نه ؟

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم حس ششمم قویه😂🖐️

به نظرت من چه شخصیتی دارم؟😂

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ادم مهربونی هستی ولی یکم تنهایی کلی استعداد داری و تیپیکالت هنریهه به خوندن و موسیقی و اینا علاقه دا ...

منو میگی 😍😍🥲واایی مرسی اره موسیقی خیلی دوست دارم حتی میخونم خیلی ،🥹😂ولی به غیر موسیقی نه چه حالب دقیقا همین رو گفتی که دوست دارم 😍

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

وایب مثبت 

🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

اگه منو میشناسید بگیدخوشحال میشم

میشناسم 

دختر خوب روزگار🥰

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

😍😍مرسی منم شمارو زیاد دیدم وایب خوبی میگیرم طبیعت و آرامش حس خوب از تون میگیرم

ای جان😍😍😍

خب خداروشکر😂❤️ نقاشیتم حس می کنم خیلی خوبه

😂😂😂😂نه این دیگ واقعا افتضاح هست حتی یه درخت هم نمیتونم بکشم در این حد 🤣🤣خواهرم ولی عالیه یادمه مدرسه هم همش اون برام میکشید 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

میشناسم دختر خوب روزگار🥰

ای جانم قربونت برم مهشید جون

من با شناختی که  ازتون دارم

خانمی با استقلال

جنگجو برای زندگی

مهربون

صبور و با حوصله

خوش برخورد❤❤❤

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5