2777
2789
عنوان

فردا در شاد چه کار کنم چی بفرستم

116 بازدید | 16 پست

معلم ریاضی ام متوسطه اول

قرار بود نمونه سوال کار کنم باهاشون

از یک کلاس هم قرار بود کوییز بگیرم.

میدونم اگر نمونه سوال بفرستم یا حل نمیکنند یا تقلب میکنند.

نمیدونم چه کار کنم

تدریس هم نمیخوام چون کیفیت نداره

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

تک به تک سوالارو بفرس توی گروه

مثلا بگو فلانی سوال فلان رو با ویس توضیح بده

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانم معلم سرکلاس بابچه ها چطور ارتباط میگیریدچه حرفایی مممنوعه چه حرفایی زده میشه بینتون ..استرس ندا ...

من که افتضاح بودم

رفته رفته خوب شدم

برو تایپیکامو ببین

فقط میتونی در تدریس خودتو قوی کنی تا اعتماد به نفس بگیری

شما معلمی؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
من که افتضاح بودمرفته رفته خوب شدمبرو تایپیکامو ببینفقط میتونی در تدریس خودتو قوی کنی تا اعتماد به ن ...

بله

جوریه که همش به شغل دیگه فکر میکنم

ارتباطتت خوبه باهاشون؟

چی میگین؟

استرستون چطور کنترل شد

بلهجوریه که همش به شغل دیگه فکر میکنمارتباطتت خوبه باهاشون؟چی میگین؟استرستون چطور کنترل شد

هیچی فقط درس

من ارتباطم خوب نیست.

خودم در زندگی عادی نمیتونم با کسی معاشرت کنم.

اما خب اونا هم جدی نمیگیرند درس رو

نمیدونم خودم مشکل دارم!!

کاملا درسته اگر مسلط به تدریس باشیاعتماد بنفس داریولی من مشکلم فقط اون نیستدر برقراری ارتباطتعادل جد ...

دقیقا تعادل جدیت و ملایمت