2777
2789
عنوان

فردا در شاد چه کار کنم چی بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 17 پست

اسی من معلم دوم‌ ابتدایی هستم ی هفته رفتم ششم متنفر شدم

فهمیدم بچهای بزرگتر اصلا نباید رو داد احترام گذاشت باید سخت‌گیر شمر باشی تا دوستت داشته باشن ... توام خواهشا اینقد منفی بافی نکن اول با خودت مهربون باش و سعی کن قوی باشی جا نزنی و از ترفند های معلمی استفاده کن با همکارای با تجربه مشورت کن .... اگع سر کلاس حرف زدن بگو برید بیرون هروقت تموم شد بیاید یا کلا  چیزی که خیلیییییی تاثیر داره توی تدریس از قبل نمونه سوال درسنامه بخون بعد برو کلاس اینجوری مسلط تر هستی و  اعتماد بنفس بیشتره

ولی من سابقم خیلی کمم نیست نزدیک ۵سال میشه

چه عجیب

فکر کنم به خاطر درست هست

کسی حوصله درس دینی رو نداره

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی من معلم دوم‌ ابتدایی هستم ی هفته رفتم ششم متنفر شدمفهمیدم بچهای بزرگتر اصلا نباید رو داد احترام ...

ببخشید ولی بنظرم بااین روش که میگید خیلی سربه سر معلمم میذارن و ممکنه دردسر بشه اصلا

باید باهاشون دوست شد چیری که من از خیلیا متوجه شدم

ولی نمیفهمم چجوری