2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یسره تمیز کاری الانم همه جا عالی که نه ولی مرتبه خوبه 

آخرشم شوهرم میگه تو که کاری نمیکنی 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

دخترم ۴ماه و ۶ روزش هست ی وعده می پزم دو وعده می‌خوریم چون خودم شیر میدم ترجیح میدم خیلی غذای مونده نخورم فست فود و هله هوله هم تعطیل البته ی ماه رو روال افتادم و اوضاع بهتر شده اما وقتی دخترم بیدار حتی سرویس بهداشتی هم نمیرم...☹️☹️

دوتا دارم ۴ساله و ۱۵ماهه. پسرم هر روز صبح میبرم مهد دخترمم تو کالسکه. برمیگردم اگه دخترم بخابه منم میخابم کنارش اگه نه که کارای ناهار رو میکنم. بعدش دوباره میریم دنبال پسرم برمیگردیم خونه ناهار میخوریم و یکم تمیزکاری

سروکله میزنم باهاشون تا بخابونمشون 😁عصر هم شوهرم میاد خونه بساط شام و چایی و میوه باید آماده کنم. با بچها بازی کنم و کوه ظرف بشورم🥲و تمیزکاری آشپزخونه. شوهرمم زود میگیره میخابه من میمونم و این دوتا که باید به زور بخابونمشون😅

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
از صبح تا نصفه شب بشور بپز بساب آخرشم انگار وسط میدون جنگ خونه از این ور جارو دستمال دستمه از اونور ...

دقیقا من خیلی حرص میخورم از این شرایط دائما دستام تو ابه اخرشم اصلا تمیزو مرتب نیست از دست پسرموشوهرم کارم شده بشور و بساب 

پسرم دوسال و دوماهشه چندماهه میخاام از پوشک بگیرمش ولی نمیگه دستشوییشو درحالی که کاملا حرف میزنه 

میخوام از شیرم بگیرمش امروز بهش شیر ندادم