2777
2789
عنوان

هر سوال عجیبی توی ذهنته ازم بپرس جواب منطقی میدم 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 8952 بازدید | 390 پست
نظرت درباره عزرائیل و گرفتن جان انسان به طور وحشتناک چیه؟

خداوند ظالم نیست چرا باید عذابمون بده!!!

مرگ فقط یک سفر هست و در ازمایشاتی دیده شده خروج روح به ارامی اتفاق میوفته(با کمک دستگاه های پرتو نگار)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

گلم نظرت درباره افرادی که خودکشی کردن اخرین سوالم اونطور که میگن درعذابن ؟؟؟

عذاب درونی و پشیمانی از اینکه فرصت زندگیو از دست داده اند بله مثل انسانی که سرعت زیاد رانندگی کنه و فلج بشه تا اخرعمرش حسرت میخوره اما به اتش و جهنم باوری ندارم و در هیچ کتابی نخوندم

ینی چی 😂چراا اخه🤔😂جالب شددد

مردسالاره هررررچی گفت بایدبگم روچشمم واگه اعتراض کنم بی شخصیتی خودشونشون میده 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
یعنی یک آقایی به نام دماغ ، یک غضروف رو روی صورت شناسایی می‌کنه و اسمشو می‌ذاره دماغ؟

بله و برخی کلمات از اواها میان یعنی صداهای نامفهوم که بعدها تغییرشکل پیدا کردن

مردسالاره هررررچی گفت بایدبگم روچشمم واگه اعتراض کنم بی شخصیتی خودشونشون میده

حالا همین ادم موقع خاستگاری سرش پایین یود گفت من هر چی شما بگین قیول میکنمو هر کاری یخاطر شما میکنم ک درر رفاه باشین

...https://abzarek.ir/service-p/msg/2012602

بله و برخی کلمات از اواها میان یعنی صداهای نامفهوم که بعدها تغییرشکل پیدا کردن

چه جالب خیلی با مزس

مثلا سه هزار سال پیش مادر به بچش می‌گفته اوهاختو بکش بالا 

بعدن ای اوهاخ شده دماغ 

با نمکه😁

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

راجب هاله اطراف آدم ها و اینکه چطور میشه علمش و به دست اورد

اشتباه ریپ زدی عزیزم

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]