2777
2789
عنوان

فیلر زدم واکنش دوستم

173 بازدید | 16 پست

بچه ها من یکم شکستگی داشت استخون زاویه فکم یه مقدار پول دستم اومد گفتم برم یجای مطمئن اینو برام درست کنه 

خلاصه که مارک گرونو خاصی نبود ولی به پوستم ساختو مشکلی پیش نیومد دفعه های بعدشم همونو باز تمدید کردم

به یکی از دوستام گفتم بعد اولش گفت وای خیلی خوبهو من اصلا متوجه نشدمو خیلی وقته منم میخوام فیلر بزنم ولی نمیخوام از اینا بزنم یه فیلر خیلی خوب میخوام

منم گفتم همینجوری خوبی اگر دلت میخواد بزن نهایت خوشت نیاد جذب میشه

از فرداش برای من تو اینستا ریلز میفرستاد تبلیغ اینکه فیلری که زدی چقد میگن بده فلانه دفعه بعد برو یه چیز گرون بزن بهتره

واقعا ناراحت شدم درصورتی که اونی که زدمو یه ادم مطمئن معرفی کرد😕

هردفعه ام که تمدید میکنم شکستگیمو میاد میپرسه چقد زدی چقد شد وای چقد اشغاله

ولی الان تو فکر اینه خودشم همینکارو کنه

چرا واقعا انقد ادمو اذیت میکنن با حرفاشون😕

من بخاطر شکستگیم کیس جراحی بودم فقط برا اینکه جراحی نکنم سراغ این اومدم چون به عنوان درمان بود

نه بینیم عمله نه کار خاصی کردم فقط برام جنبه درمان داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشخصا دوستت آدم نرمالی نیست و تو نباید بابت ی آدم غیرنرمال خودت رو اذیت کنی 

من باشم در گام اول از دایره دوستام حذفش میکنم نشد حذفش کنم بهش بی اهمیت میشم 

ببین دنیا پر از آدمایی هست که نمیفهمن چی میگن 

من بابت کارم با آدمای زیادی در ارتباطم بخوام برات تعریف کنم تا صبح میتونم مثال بزنم که طرف اول حرف زده بعد که چرت و پرتش مشخص شده، گفته عهههه دقت نکردم چی گفتم 

مشخصا دوستت آدم نرمالی نیست و تو نباید بابت ی آدم غیرنرمال خودت رو اذیت کنی من باشم در گام اول از دا ...

من اگر میخواستم جراحی کنم حدود صدملیون هزینه میشد واقعا نداشتم هم اینکه از جراحی میترسم

ولی با یه مبلغ منصفانه همش تموم شد مشکلمم حل شد 

اون خیلی برعکس منه ولی تو این چیزا خیلی برای ظاهر هزینه میکنه

ولی فقط این وسط ناراحتم چرا اخه این مدلی

خیلی حال بد کنه این رفتارا

من اگر میخواستم جراحی کنم حدود صدملیون هزینه میشد واقعا نداشتم هم اینکه از جراحی میترسمولی با یه مبل ...

درکت میکنم 

من ی دوستی داشتم، ی مدت رو اعصابم بود با اینکه خیای فک میکردیم با همدیگه دوستیم 

سر ی موصوغی ازم ناراحت شد و الان چندماهه نه من ازش سراغی گرفتم نه اون 

و واقعا از وقتی ناراحت شد و رفت ی بخشی از آرامشم رو بدست آوردم چون اخلاقای این مدلی داشت شبیه دوست تو

درکت میکنم من ی دوستی داشتم، ی مدت رو اعصابم بود با اینکه خیای فک میکردیم با همدیگه دوستیم سر ی موصو ...

از این داستان یک سال میگذره ولی من تازه فهمیدم 

یه مدته همش دنبال لنزه بعد نصف حقوق ماهشو داده گفت میخوام یچیز پیدا کنم تو مایه های تو باشه

اینو که گفت تازه به ذهنم رسید نکنه حسادت میکنه که بعضی حرفاش اینجوریه