2777
2789

میفهممت وقتی خودمو جای یه شخصی میذارم که بچه داره 

اونم تو این اوضاع جامعه 

سرم درد میگیره و اعصابم به هم می‌ریزه و فحش میدم به متأهلی و عزمم جزم میشه که عمرررررا متاهل بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی از اینهمه سکوت و...خسته میشم

گاهیم شکر میکنم

ولی دوست دارم مادر بشم با وجود همه ی سختیاش بی خوابیاش و...

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

خاک بر سرها مگه حالیشون میشه چی میگیم . 

تا خودشون ته چاه نیافتن نمیفهمن چی به چی هست .

یکی نیست بهشون بگه شما برای پدر و مادرتون چه کردین که بچه شما برای شما چه بکنه خرفها .....

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

دو تا 8و11هر شب با گریه میخوابم

خب دیگه بزرگن ک خداروشکر 

من چی بگم اول راهم با پسر ۱ساله م 🤣🤣🤣🤣😍

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

اره واقعا قدرشو میدونم...خیلی سخته تو این شرایط بچه داشتن.واقعا ترسناکه.ایشالا که بچه های شما عاقبت بخیر بشن♥️

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...

منم بچه ندارم دوست دارم داشته باشم اما بچه های دوستامو میبینم خیلی اذیتشون می‌کنن دوستای من همه موهاشون سفید شده و پیر شدن از دست غصه بچه 

به من میگن راحتی

تو بگو بهشت کدومه.....اصلا تو این زمین بهشت کجا بود...
درس نمیمینویسن عین خروس جنگی میمونن

بنظرتون تک فرزندی خوبه؟

طبق تجریه ای ک دارید میپرسم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
چرا؟؟من ۹ و ۶ دارم اصلا هم دعوا و مرافعه نداریم الان رفتن خوابیدن خودشون سومیم حاملم🤭

اوووووف ماشالاااااااااا 😂

خدا حفظت کنه خواهر 

ایشالا به خوشی به دنیا بیاد و قدمش خیره 

بووووووووس بووووووووس بووووووووس برای بچه‌هات 

گاااااااز برای خودت😂😂😂

اتفاقا دیشب مهمونی بودم همه بچه داشتن جز من انقد دلم شکست

هزاران بار تو این موقعیت بودم و درکت میکنم💔

ان شاءالله که بزودی مامان شی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚