2777
2789
خدارو شکر دختر کار خطرناکی کردیمادر منم بیست سال پیش سر داداشم تا فهمید بارداره طناب میزدکپسول گاز ب ...

منم از همین میترسم ک نتونم دوسش داشته باشم 

از اینکه نتونم محبت کنم 

نتونم وقت براش بزارم میترسم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقاً چنان دوسش داشته باشی که نگومامان من بیشتر دوست میداره برادرم رو😂

دوتا پسر دارم اگه پسر بشه ذوقی هم ندارم 

تازه بچه فرق نمیکنه مامانتون شمارو هم دوست داره فقط نوع ابرازش فرق میکنه

دوتا پسر دارم اگه پسر بشه ذوقی هم ندارم تازه بچه فرق نمیکنه مامانتون شمارو هم دوست داره فقط نوع ابرا ...

نگو ذوق ندارم 

اون بچه توی شکمت هست از حست خبردار میشه 

ناراحت میشه هااا

پاشو براش یه آهنگ شاد بذار

یاد بگیرید هیییچوقت این جمله مسخره رو به یه مادر نگید.چون اون عاشق بچشه فقط کسی خبر از شرایط روحیش و ...

شما نمیخواد بمن یاد بدی چی بگم چی نگم

کسی با شما نبود روی صحبت من استارتر بود

شما یاد بگیر وقتی کسی مخاطبش شما نیستی خودتو نندازی وسط و تز بدی 

سرت تو زندگی خودت باشه 

شما نمیخواد بمن یاد بدی چی بگم چی نگمکسی با شما نبود روی صحبت من استارتر بودشما یاد بگیر وقتی کسی مخ ...

نسوز عزیزم

من بعنوان یک مادر خیلی ازین جمله رنجیدم

برا همین گفتم که اگر نمیدونستی، متوجه بشی.

نمیدونم چرا ایقد فشار بهتون اومد!

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
نسوز عزیزممن بعنوان یک مادر خیلی ازین جمله رنجیدمبرا همین گفتم که اگر نمیدونستی، متوجه بشی.نمیدونم چ ...

لابد لیاقت مادر شدن رو تو خودتون ندیدین

هر چند منم تو شما با این سطح از فرهنگ و شعور پایینتون 

لیاقت هیچ چیزی نمیبینم من جمله مادر شدن

ای کاش شما ک خودت رو لایق مادر شدن نمیبینی و ناشکری هم میکنی و بی تربیت و بی ادب تشریف داری خدا به آرزوت میرسوندت و مادرت نمی‌کرد

هر چند معلومه دیگه ناشکری کردن چه نتیجه ای داره 

تا تهش بروووو

وای عزیزم

شما خسته شدی یه چند روز سرتو خلوت کن یه کاری که آرومت میکنه انجام بده🫠 

مطمئنا عاشقشونی من میدونم

من که خودم بچمو به دنیا نیاوردم عاشقشم شما که جای خود داری

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 بله من تازه عروسم ولی یه فرزند قلبی دارم و مادرهم هستم . حس کردم لازمه این توی امضام باشه

لابد لیاقت مادر شدن رو تو خودتون ندیدینهر چند منم تو شما با این سطح از فرهنگ و شعور پایینتون لیاقت ه ...

عزیزم.

هم ادب رو توی کلامت دیدم

هم شعور و لیاقت رو.

یه دور پیاماتو بخون ببین چی داری میگی!!! اگه زبون نفهم  آدم بود، قطعا شکل تو بود.

دیگه ریپلای نکن منو. ارزش زمان گذاشتن نداری. 

{در نهایت همه تنهاییم...}            لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هایی که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن ممنونم.
عزیزم.هم ادب رو توی کلامت دیدمهم شعور و لیاقت رو.یه دور پیاماتو بخون ببین چی داری میگی!!! اگه زبون ن ...

زبون نفهم تویی و هفت جد و آباد بی شخصیت و بی فرهنگت

لوزر بد بخت من اگه جواب توی دو هزاری رو ندم که دور ورت میداره فک میکنی کم آوردم جلوی بد بخت هیچی نداری مثل تو 

همینکارا رو کردی کسی حسابت نمیکنه 

خانواده و شوهرت هم اخلاق تو رو شناختن باهات متناسب لیاقتت رفتار میکنن 

بروووووو درستو بخون

وای عزیزمشما خسته شدی یه چند روز سرتو خلوت کن یه کاری که آرومت میکنه انجام بده🫠 مطمئنا عاشقشونی من ...

قطعا عاشقشون هستم ولی خب منم خسته میشم 

〽اين نيز بگذرد〽ماكه خندان ميرويم😊🚶🏼