2777
2789
عنوان

سوال در مورد ب*ک*ا*ر*ت

742 بازدید | 21 پست

درود بانوان نی نی سایتی

من مجردم(درشرف ازدواجم)

و ب تارگی متوجه شدم ک بکارت من از نوع دو حفره ای هستش...

و موضوعی ک منو ناراحت کردع اینکه ، نشع ب طور طبیعی برداشته بشه و

با عمل برداشته شه...

ایا بعد رابطه دیواره بین دو حفره از بین میره؟

وچقدر ممکنه دردناک باشع!

لطفا اگر کسیو میشناسید ک بکارتش از این نوع بوده و یا خودتون اینطور بودید، از تجربیاتتون در اختیارم بزارید تا نگرانیم برطرف شه...

پ ن:( افرادی ک اطلاعی ندارن ، و دنبال حاشیه هستن لطفا کامنتی نزارن... این تاپیک صرفا برای رفع نگرانیم هست و دوس ندارم بحث کلامی با نی نی سایتی های عزیز پیش بیاد) 

عزیزم باید بری‌معاینه بشی منم قیبل ازدواج فکرمیکردم مال من باهمه متفاوته تااینکه رفتم‌دکتر نوع واقعیشو بهم گف‌

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صادقانه بخام نظر بدم باید با ماما و متخصص زنان مشورت کنی

درسته

مشورت داشتم اما بالاخره تجربه کسی ک خودش ی کاریو انجام داده نسبت ب فردی ک صرفا در اون تخصص داره متفاوت هست و ادم ارتباط بهتری میگیره. 

چطور فهمیدی دو حفره ایه؟ خودت چک کردی؟ دو تا حفره روی هم قرار گرفته یا کنارهم؟ منظورم اینه که سمت چپ ...

خودم فهمیدم عزیزم

دوتا حفره کنار همدیگه 

دیواره نازک بینشون قرار گرفته

واون باعث دو حفره شدن بکارت میشه 

میتونی ی سرچ بزنی گوگل...

عزیزم باید بری‌معاینه بشی منم قیبل ازدواج فکرمیکردم مال من باهمه متفاوته تااینکه رفتم‌دکتر نوع واقعی ...

معاینه شدم ، ولی خاستم از تجربیاتتون هم استفاده کنم.

خودم فهمیدم عزیزم  دوتا حفره کنار همدیگه  دیواره نازک بینشون قرار گرفته واون باعث دو حف ...

درسته. من که تجربه ای در این زمینه ندارم اما به نظرم با دخول از بین میره

یعنی دیواره وسط با دخول پاره میشه؟

آره عزیزم اون اصلا دیواره نیست. یعنی چیزی نیس که تا انتهای مجرای واژنت ادامه داشته باشه. یه پارچه رو تصور کن که دوتا سوراخ روشه. مرز بین این دو سوراخ همون مرز بین دوتا حفره شماست. راحت با دخول از بین میره

آره عزیزم اون اصلا دیواره نیست. یعنی چیزی نیس که تا انتهای مجرای واژنت ادامه داشته باشه. یه پارچه رو ...

مرسی از نظر زیبات عزیزم

فک کنم خیلی درد داشته باشع.

مرسی از نظر زیبات عزیزم فک کنم خیلی درد داشته باشع.

قربونت. به دردش اصلا فکر نکن یه وقت خدای نکرده واژینیسموس نشی. قشنگ وقت بذارین عشق بازی کنین. باید جوری بشه که خودت تشنه انجام دادنش بشی. بعد هم تو یه لحظه تمومش کنین. یه چیزی هم میگم هیچ وقت یادت نره. ما خانما برای درد کشیدن سازگار شدیم. درد پریود، درد بکارت، درد زایمان. هر چیزی که فکر کردی درد داره با خودت بگو از زایمان که بدتر نیس. ما آستانه تحملمون بالاست. از پس این دردا راحت برمیایم.

قربونت. به دردش اصلا فکر نکن یه وقت خدای نکرده واژینیسموس نشی. قشنگ وقت بذارین عشق بازی کنین. باید ج ...

فداتشم اخه ! ک اینقد خوبی تو

ارع من خودم توی رابطه بدشت ادم گرمیم ولی ب تازگی این ماجرا رو فهمیدم و خیلی روی مخم بود،فک کنم باید با قیچی ببریمش😂

فداتشم اخه ! ک اینقد خوبی تو ارع من خودم توی رابطه بدشت ادم گرمیم ولی ب تازگی این ماجرا رو فهمیدم و ...

ای جان😄❤️ دختر اینا چه فکراییه میکنی تو😂😂 بکارت انواع مختلف داره که بیشترشونم با دخول از بین میرن خیییلی به ندرت پیش میاد که یه نفر نیاز به جراحی داشته باشه. ان‌شاالله شما هم اولین رابطه‌تو با یه خاطره خوب پشت سر میذاری‌.

ای جان😄❤️ دختر اینا چه فکراییه میکنی تو😂😂 بکارت انواع مختلف داره که بیشترشونم با دخول از بین میرن ...

والا راست میگم😂

چطور ی گوشت با دخول بریده میشه! بلکه خودمون ببریم😂