2777
2789
روانمتنففففرررررم ازشولی قسمت بدتر ماجرا اینه که اصلا شرایط تغییر دادنشم ندارمتف به این زندگی

منم مثل شمام. از رشته ام متنفر بودم تازه الان دارم برای ارشد هم میخونم. اما نه شرایط و نه جرات تغییرش رو ندارم. دلم می‌خواست میتونستم تغییرش بدم

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

طرحیم و گیر شما مردم بی ادب افتادم مدرکم آزاد شده قطعا فرار میکنم تا این حرفارو نشنوم

مگ‌فحشت دادم؟‌ که میگی بی ادب

چاقو گزاشتیم زیر گلوت ک‌فلانی برو پرستاری؟

هرکسی رشته ای ک میره بر اساس علاقه اش هست 

عدالت نیست . ما تو کشورای پیشرفته یه مفهومی داریم به اسم عدالت در پرداخت . که با توجه به همین مسائل ...

ولی متاسفانه تو مجلس ماهم یه قانون ریختن بعنوان فکر کنم اسمش بود یکسان سازی همچین چیزی حقوق کارگر بازنشسته با کارمند شرکت نفت بازنشسته که تحصیل کرده است تصویب کرده بودن که برابر باشه دیدگاه مسئولین کشور ما اینه 

ولی به این فکر نمیکنن خیلی ها از درس زده میشن و دیگه تو. جامعه دکتر و پرستار نداریم 

پرستار فحش خور از ملت خسته و درمونده تو فکر فرار و مهاجرت

درکت میکنم🤦‍♀️💔

مگه میشه مهاجرت کرد؟؟؟

امسال هزینه ازادسازی مدرک تا۸۵۰تومن رسیده

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
چقد راحت میگین بخدا ‌. یکم فک کنم . طرف عمرشو گذاشته. هزینه کرده. فرصتهای دیگه رو از دست داده . الان ...

خب قربونت چرا منتشو سر مردم میزاره؟ هرکسی با توجه ب علاقه اس رشته اشو میره

چقد راحت میگین بخدا ‌. یکم فک کنم . طرف عمرشو گذاشته. هزینه کرده. فرصتهای دیگه رو از دست داده . الان ...

خب قربونت چرا منتشو سر مردم میزاره؟ هرکسی با توجه ب علاقه اس رشته اشو میره

طرحیم و گیر شما مردم بی ادب افتادم مدرکم آزاد شده قطعا فرار میکنم تا این حرفارو نشنوم

یعنی چی اینجور رفتار کردن خوب خانم عزیز همه که نمیتونن شما رو تعظیم کنن .خوب پرستارا هم خیلی خوب رفتار نمیکنن با بیمار و همراه بیمار