2777
2789
وای فک کن پرستاره بعد مهاجرتم کنه😍😍ته ته خوشبختی

اونور بدتره

کار بهیارم باید انجام بدی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منی ک داشتم زیست میخوندم و هدفم پرستاریه الان دیگ انگیزه ندارممم بخونم

😂😂😂بخون عزیزم ایشاا…قبول بشی هرشغلی سخته 

و کلا شرایط زندگی در ایران سخت شده به خاطر فشارهای اقتصادی 

خیلی اضافه کار هم که عمرا بدن .من قبول دارم پرستاری شغل خیلی سختیه ولی کار بانک هم جزو کارهای بیخوده ...

بانک باز بیشتر میشینین من آنقدر راه میرم کف پاهام زخم شده سیاتیک گرفتم تو ۲۴ سالگی 

@niniyar_5 @niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 رسیدگی کنید‌

چرا مدام تگ می کنین؟ هر وقت کسی توهین کرد پستشو گزارش بزنین و از تاپیک برید بیرون با تگ من اصلا رسیدگی نمیکنم تگ باعث میشه جو تاپیک خراب بشه کلا بدون این که پست رو ریپلای کنین گزارش بزنین و رد بشین و دیگه هم تو تاپیک نمونین که دعوا بشه و لغو بشین 

فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  
😂😂😂بخون عزیزم ایشاا…قبول بشی هرشغلی سخته و کلا شرایط زندگی در ایران سخت شده به خاطر فشارهای اقتصا ...

ولا ب من باشه کلا هیچی نمیخونم انگیزم 0 شده از هدف دارو یواش یواش دارم میام پایین تر

قشنگا کاربری دست 2 نفره   
حوق رزیدنتا ۱۹ تومن اونام خیلی تو فشارن تازه امسال ۱۹ کردن! قبلا ک کمتر بود.اونا ک‌ کلا کف بیمارستان ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
سلام عزیزم میدونی پزشک عمومی چقدر میگیره ؟اسی کاش الان پیش من بودی امپولمو میزدی 😂😂😂عزیزم خسته نب ...

بستگی‌داره مطب داشته باشه نداشته باشه خیلی فرق می‌کنه. امپول من خودم تو آینه ب خودم میزنم ولی خطرناکه پیشنهاد نمیکنم😂

چرا مدام تگ می کنین؟ هر وقت کسی توهین کرد پستشو گزارش بزنین و از تاپیک برید بیرون با تگ من اصلا رسید ...

تو هین بد شده الان رسیدگی نمیکنید

بودنتو ب رخ اسمون میکشم ک دیگ ب ماهش ننازه ♡A♡🫂🫀️