2777
2789
عنوان

دنیا مال پولداراس

1192 بازدید | 101 پست

دیروز سیتی سنتر اصفهان بودم این پولدارها چقدر حال میکردن همه تو فروشگاههای برند همه چی میخریدن از پالتو ۲۰ -۳۰ میلیونی گرفته تا چکمه و کیف چرم وحتی ظرفهای آنتیک چند میلیونی برای چیدمان سفره ی یلدا🙄🙄

ما خودمون ندار نیستیم اما دوتا تیکه لباس برا بچه هام و یه شام تو سیتی سنتر ده تومن پامون آب خورد.دیگه زورم اومد برای خودم خرید کنم.اونا که اونجوری خرید میکنن به نظرم حداقل ۱۰۰ تومن مایه میذارن.دنیا محل عشق و حال پولداراس.اصلا دنیا فقط مخصوص خودشونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همینجور خرید میکنیم

یهو ۸۰ میکشیم میایم بیرون

ولی حسرت دارم  ترجیح میدادم بچه کار بودم بدبخت بودم گدا بودم سر خیابون اصلا فقط این زندگیو نداشتم انقدر که عذاب کشیدم از ناخنام پولا کشیده بیرون

اسم پول میشنوم تاول کهیر میزنم .

🥲💔 دشمن جای من نباشه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

این نشون میده خدایی وجود نداره اگه هست گند بزنن تو عدالتش

😐😐😐

چه ربطی داشت عدالت یعنی اینکه یکی مثل سگ شبانه روز تلاش کرده پول به دست بیاره و به دست آورده و داره کیفشو می‌کنه یکی هم کم تلاش کرده و کم پول داره 

اره دیگه همینه مال پولداراس ولی برات مهم نباشه حرص خوردن نداره اگر چیز ماندگاری بود اوکی تهش خاکه دیگ .

من خودمم یه چیزی دلم میخواد نتونم حرص بخورم ناراحت میشم ولی دیگ بیخیالش میشم بازم خوب خرج کردین بیرون رفتن ما ده تومن خرج نمیشه نهایت سه تومن خرج کنیم