2777
2789
عنوان

کیا قرص فلوکستین یا گلوریا یا الفااسلیم رومصرف کردن بیایید یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فلوکستین واسه اعصابم میخوردم خیلی ارومم میکرد ولی برعکس شما ک میگین کن اشتها شدین من به محض خوردنش ،بدنم از گشنگی میلرزید قندواجب میشدم

ولی وزنم زیاد نبود ,کمم نکردم

گلوریا واسه شوهرم چندسال پیش گرفتم افتضااااح

کاهش اشتها داشت ولی توهمی شده بود،مظطرب و استرسی حالش خیلی بد بود خیلیییی

من گلوریا خوردم تنگی نفس و گرفتگی قفسه سینه پیدا کردم رفتم دکتر رو قلبم اثر گذاشته بود.این کپسوله توی تهران پر میشه و شیشه داره 

فلوکستین خوردم اشتها رو هم کم‌کرد. خوابالود بودم ولی خوابم‌نمیبرد دائم پشت سر هم خمیازه میکشیدم فقط متاسفانه من ورق سوم‌که شروع کردم حساسیت نشون داد بدنم کهیر زدم و مجبور شدم قطعش کنم

بین این دوتا صد درصد فلوکستین رو‌پیشنهاد میکنم اصلا سراغ اون گلوریا نرین که عوارضش وحشتناکه

من گلوریا خوردم تنگی نفس و گرفتگی قفسه سینه پیدا کردم رفتم دکتر رو قلبم اثر گذاشته بود.این کپسوله تو ...

فلوکستین چقدر رواشتهاتاثیر داشت چقدر وزن کم کردی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من فلوکستین واسه اعصابم میخوردم خیلی ارومم میکرد ولی برعکس شما ک میگین کن اشتها شدین من به محض خوردن ...

بنظرت فلوکستین هم دوز کمی ازشیشه داخلشه،؟

سوال دوم اینکه گلوریا بنظرت باعث تشنج میشه ؟ یا کسی ک تشنج داره بده براش؟ من رفتم دکتر اعصاب وروان ک میرم همیشه براتشنجم کنترل شده اس بهش گفتم گلوریا گفت من نمیدونم توش چیه ک

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

فلوکسیتین جلو اشتهامو خیلی میگرفت نمیدونم چفدر وزن کم کردم ولی کلا دیگه هیچی برام مهم نبود یعنی هر ا ...

چقدر خوردی خوب شدی بعد قطع کردی؟

فلوکستین ده سال پیش خوردم . بزرگ شدن مردمک چشم و گرفتگی عضلات 😐حتی گردنم کج شده بود بعدش خشکی دهان ...

رواشتهات چی 

فلوکسیتین مصرف کردم بگو

رواشتهاچ تاثیری داشت چقدر لاغرشدی بعد چ مدت قطع کردی وچرا