2777
2789
عنوان

هنوزم رسم پارچه شب زفاف هست یا نه ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 1387 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا نگذره از ادمی که با زبونش دروغ میگه و ابرو میبره

حلالش نمیکنم و نمیکنیم.خیلی بار گناهش زیاده.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خب چرا باید بچسبونن به تشکای بابا معزم درد گرفت بیخیال😂😂😂

وا خب سرپا که انجام نمیدن بالخره یه جا دراز میکشن دیگه🤣🤣از این بازتر نمیتونم توضیح بدم😂

میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤
من جای تو بودم اصلا گواهی رو نمیکردممیزاشتم حرص بخوره😂😂😂

مجبور شدم گلم.چون توی جمع و بین اقایون گفت🥹🥹🥹الان ۳تا بچه دارم ولی هنوز شرمم میاد یادم میاد

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
گوسفند به نیت خون بکارت😂😂😂😂فلک زده اون گوسفند ک برای چی کشته شده😂😂😂😂

اره بیچاره😂خواهرمم دلش سوخته بود گف نکشینش گناه داره چون گوسفند شب عروسی داشت فرار می‌کرد زرتی سرشو بریدن خواهرم گف دیگ صبحیو نکشین ولی گوش ندادن صبحم بهش گفته بودن حتما باید بیدار شن جلوی پاشون سرببرن دیگ دومادمون گفته بود خواهرم خوابه بکشین بره😂😂😂

اره بیچاره😂خواهرمم دلش سوخته بود گف نکشینش گناه داره چون گوسفند شب عروسی داشت فرار می‌کرد زرتی سرشو ...

ای طفلی