2777
2789
عنوان

فقط امدم بگم برای هرحاجتی سوره حشربخونید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1200 بازدید | 60 پست
عزیزم هی یادم میاد دلم نمیاد نگمسوره ذاریات هم میگن خیلی موثر.ان شاءالله منم سعادت داشته باشم بخونمب ...

اتفاقا بچم توی حموم جیش میکنه چون دسشویی توی حیاط و بچه سرنا میخوره هی ببرمش توی حیاط😪

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من متاسفانه سعادت ختم قران نصیبم نمیشه😔😔😔 چقدر عالی ک زیارت عاشورا میخونی عالیه.سوره واقعه هم ۵ د ...

ممنون عزیزم

من با خوندن نادعلی و زیارت عاشورا تا حدودی به حاجتم نزدیک شدم اما کامل بهش نرسیدم.:( تو خواب‌ هم بهم الهام شد بهش میرسم اما یسریا میگن ممکنه الهامات از سمت شیاطین باشه .موندم چ کنم:/چون من قبلا هم بهم الهام شده و درست در اومده:)

اتفاقا بچم توی حموم جیش میکنه چون دسشویی توی حیاط و بچه سرنا میخوره هی ببرمش توی حیاط😪

خوب نیست دیگه. درکت میکنم. من ۱۵ سال حموم و دسشویی اون سر حیاط بود تو منطقه سردسیر هم زندگی میکنیم. یخ بندون میرفتیم . دور بچهدها پتو میپیچیدم. گاهی گریه میکردم . با خودت نیت کن سختی  بکشی ببرش دسشویی. میدونم سخته ها. شاید منم اگر حموم خونه بود میبردم حموم. ولی من حمام هم حیاط بود.

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
ممنون عزیزممن با خوندن نادعلی و زیارت عاشورا تا حدودی به حاجتم نزدیک شدم اما کامل بهش نرسیدم.:( تو خ ...

حاجتت چیه اکر امکان گفتنش باشه بگو

گلم موقع دوش گرفتن تامید شده که ادرار نشه‌ . حالا مواقع دیگه رو نمیدونم

فعلا ک انگار خداهم درگوشاش چفت وبست زده صدای مارو نمیشنوه چرا هرچی داد میزنیم التماسش میکنیم صداش میزنیم خودش نشون نمیده خواهشا کسی نیاد برام قصه ببافه دیگه دارم شک میکنم هست یانه وجود داره یا نه اگ آره چرا ما بنده هاشو رهاکرده همه سردرگم و پریشان وخدا براخودش عشق میکنه وشایدم ب این حالتمون میخنده 

من سوره واقعه رو بدون هدف میخوندم و بیماری ک یکسال درگیرش بودم  بعد خوندن یهویی خوب خوب شدم و تا الان اون بیماری برنگشت 

خیلی دنبال این گشتم چطور بیماریم خوب شد  چون روتین زندگیم همون بود که بعد متوجه شدم از همین سوره س