2777
2789
عنوان

سه روز اومدم ماموریت کاری و شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 34 پست

خدایی انقد چسبیدن ب همم قشنگ نیستا...تو هم میتونستی یشب محض دل پدرمادرت پیششون باشی مگ چی میشه ...اونم تو نبودی رفته خونخ مامانش..ناراحتی داره اخه...فکنم حسودی کردی تا ناراحتی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
کار بدی نکرده ک موقعیتتون باهم فرق داره اون در ی شرایط دیگست شما در ی شرایط دیگه

اخه من هیچوقت تاحالا نرفتم شب بمونم خونه مامانم.‌با وجود این که مامانم خیلی اصرار میکنه دلم یرای مامانم سوخت دختر بدی ام براش 😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه من هیچوقت تاحالا نرفتم شب بمونم خونه مامانم.‌با وجود این که مامانم خیلی اصرار میکنه دلم یرای مام ...

خو چرا نرفتی مثلا؟ من خودم ماهی یبار دوبار میرم خونشون میخابم..

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
خدایی انقد چسبیدن ب همم قشنگ نیستا...تو هم میتونستی یشب محض دل پدرمادرت پیششون باشی مگ چی میشه ...او ...

اخه من هیچوقت تاحالا نرفتم شب بمونم خونه مامانم.‌با وجود این که مامانم خیلی اصرار میکنه دلم یرای مامانم سوخت دختر بدی ام براش 😔

خوب شما ک نیستی بدبخت گفته برم اونجا لااقل گرسنه نمونم🤣 من باشم از خدامه بره خونه مادرش حداقل میدون ...

نه حق نداری ...تنها بوده رفته پیش خانوادش کار بدی نکرده شما هم میتونستی بری پیش خونوادت وقتی نرفتی ...

اخه من هیچوقت تاحالا نرفتم شب بمونم خونه مامانم.‌با وجود این که مامانم خیلی اصرار میکنه دلم یرای مام ...

اینو ۲۰۰بار گفتیا

خوب این فرق میکنه الان شما نیستی خونه... منم نمیرم شب بمونم خونه مامانم. همیشه شب برمیگردم 

خب مقصر خودتی که نرفتی کسی جلوت رو نگرفته بوده که..خب میرفتی تو هم ... پس اشتباه خودتو بپذیر و زندگی رو برای خودت و همسرت تلخ نکن