2777
2789
عنوان

برق رفتن تو پاییز

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 25 پست
گفتن برق قطع می‌کنیم مازوت نمیسوزونیم هوا آلوده نشه برق قطع میشه هوا آلوده ترینه ما تهرانیم چند روزه ...

چقدر چرت و پرت میگن، دروغ میگن بابا ، باور نکن، من شنیدم چون تو مهر و آبان بعلت بی سوادی برق ذخیره نکردن، این شده نتیجه ش... مردم بدبخت چ گناهی کردن باید یخ کنند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا میگن کمبود انرژی نیروگاه ها نمیدونم چی چیکمبود سوخت😐😐😂

آهان ممنون که گفتی ♥️

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

ن ب پزشکیان رأی ندادم

خدا روشکر 😁باور کن اینقد از دستش عصبانیم کا حد نداره یعنی گاوش تو همه چیز زاییده هنوز ۵ ماهم نشده تو همه چیز قفل کردیم وای به سال اینده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
روزی ۱۰۰ باز لعنت میفرستم تابستون کم بود کل فصل رو اضافه شد اخه بی وجدان ها تو این سرما با بچه کوچیک ...

واقعا خدا لعنتشون کنه، من بچه پوشکی دارم ، برق ک میره نمیدونم چطوری بچه رو بشورم اگ پی پی کنه تو این سرما 

والا من شنیدم چون باید تو مهر و آبان برق ذخیره میکردن، طبق روال هر سال، ولی امسال چون ذخیره نکردند، ...

هوففف واقعا سخته تو این سرما  از یه طرف هم نتا می‌ره 🥲

ممنون که گفتی ♥️

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

واقعا خدا لعنتشون کنه، من بچه پوشکی دارم ، برق ک میره نمیدونم چطوری بچه رو بشورم اگ پی پی کنه تو این ...

پسر منم پوشکی هست یه مقدار آب نگه میدارم ک دستشویی کرد بشورم اما بچه ام از تاریکی وحشت داره چراغ قوه هم روشن میکنم اما یه جور گریه میکنه می‌چسبه به من ک تصمیم گرفتم تو اون تایمی ک برق نیست با دستمال مرطوب تمیزش کنم چاره ای نیس