2777
2789
عنوان

چرا مردم با بچه مریض میرن مهمونی

521 بازدید | 39 پست

جمعه جایی دعوت بودیم یکی از مهمونا با بچه مریضش که تب ۳۹ درجه داشت اومده بود، واقعا چرا مردم عقل ندارن؟ حالا تو واسه بچه ت ذره ای ارزش قائل نیستی به درک، پامیشن میان بچه های دیگه رو هم مریض میکنن،از دیروز استرس دارم بچه منم از اون آنفولانزا گرفته باشه

البته من نزاشتم با بچه اونا بازی کنه ولی بازم بچه س تا ولش میکردم میرفت سمت اون

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

چیزی جز بی فرهنگی و بی شخصیتی نیست

پنج اصل جاودانه در هستی وجود داره که گریزی از اون نیست؛اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم.تاب آوریمون در زندگی بالاتر میره.       اصل اول : هیچ چیز در این دنیا پایدار نیست .                                    اصل دوم : رنج بخش جدایی ناپذیر زندگیه .                                اصل سوم : همه ی تصمیم ها و کارها ؛ گاهی اوقات اونطوری که ما میخوایم پیش نمیره .                                                                 اصل چهارم : زندگی گاهی اوقات با ما غیر منصفانه رفتار میکنه.             اصل پنجم : دوستان ، آشنایان و اطرافیان گاهی اوقات با ما نامهربانانه رفتار میکنن.                                                                               اگر ما این پنج اصل رو بپذیریم ، در هنگام مواجه شدن با فقدان ، کمتر آسیب میبینیم(:🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بدتر از اون خانم نیست که خودش و دوتا دخترهاش نفسشون از سرفه بالا نمیومد قبل از مهمونی رفتن بیمارستان آمپول بزنن که شام و از دست ندن

ما چه میدونیم آدمهایی که امروز میبینیم با چه حالی سر پا هستن، پس یا مهربون باشیم یا "ساکت"

با این تب بچه بیچاره حال تکون خوردن داشت اخه 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

واقعا متاسفم 

من حس کنم کسلم نمی‌رم جایی مخصوصا اگر بچه داشته باشند 

پارسال قبل بارداریم چند بار کرونا سخت گرفتم از بعضی افرادی که مهمونی خونم اومدن

سیستم ایمنی بدنم ضعیفه زود میگیرم

بعضیا به خدا عقل ندارنبچه ی مریض خودشو آورده مهمونی،؟اون بچه خودش هم اذیت شد کهواجب بود مگه

به خدا دلم واسه بچه کباب بود، اینقدر بی حال بود از یه گوشه میوفتاد یه گوشه دیگه، روی زمین آخر خوابش برد، مامانش رفته بود گرم حرف زدن شده بود

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

به خدا دلم واسه بچه کباب بود، اینقدر بی حال بود از یه گوشه میوفتاد یه گوشه دیگه، روی زمین آخر خوابش ...

وای خدای من

به خدا عقل ندارن

ظفلک بچه زیر دست همچین مادریه

Afsaneh__67 هستم😍با کاربری جدید در خدمتم😂😂
اگه یکی مثل خانواده شوهرم باشن اگه رو ب موتم باشی باید بریمتقابلا خودشون هم با حال خراااب میرن مهمون ...

خانواده شوهر منم همینن، ولی من بی رودربایستی نمیرم، هرچی هم بگن مهم نیست، چیزی که مهمه سلامتی و آرامش بچمه