2777
2789
عنوان

پشتم حرف دراوردن که حاملم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 21 پست
وقتی مهمون هست میری میخوابی؟کارت ی جوریه حاملگی مهم نی

مهمون مادرشوهر بودن اونم یه هفتههه چرا اسی نخوابه😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مهمون مادرشوهر بودن اونم یه هفتههه چرا اسی نخوابه😂

ی هفتشو ندیده بودم

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

زن خونه چیه خونه من نبود خونه مادرشوهرم شوهرم بوپ

خو تو چرا ی هفته مهمون دارن میری اونجا میمونی برو خونت حوصله داریا

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

پدرشوهرم فوت شده بود چاره ای نبود

چرا چاره ای نیست پدر همسر منم فوت شده بود تایمای مراسما میرفتم فقط بااینکه خونم ساختمون کناریشون بود

چرا چاره ای نیست پدر همسر منم فوت شده بود تایمای مراسما میرفتم فقط بااینکه خونم ساختمون کناریشون بود

خب پس کی از مهمونا پذیرایی میکرد؟

من عموی شوهرمم مرد انتظار داشتن من سرویس بدم

خب پس کی از مهمونا پذیرایی میکرد؟من عموی شوهرمم مرد انتظار داشتن من سرویس بدم

خودشون 

اون زمان ک تایم مراسما بود من کمک میکردم‌تایم دیگه اصلا ب من ربطی نداشت

ب انتظار اونا چیکار داری