2777
2789
عنوان

امان از زنداداش پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 26 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین هم حق با توعهه 

هم زنداداشت  

چون تو از نظر سن خودت حرف میزنی 

اون از نظر سن خودش 

بعد اینکه خب اگه ماشین و برای اونا خریدی دیگه استفاده کردن از ماشینشون رو به حداق برسونید 

راستیتش منم دوست ندارم کسی دیگه ای از وسایلی که دیگه برای ما شده استفاده کنه مگه اینکه بیان اجازه بگیرن 

حالا ما یا بخوایم اجازه بدیم یا اجازه ندیم 

مثل این میمونه که یکی برات خوراکی بخره و بگه برای تو 

بعد بیاد خودشم کنارت بشینه بگه چون من خریدم بده منم از اون خوراکیت بخورم 

مگه اون خوراکی و رو برای من نخریده بود پس دیگه باید برای خودم باشه دیگه 

بدم میاد کسی راجب پدرو. مادرم اینطور حرف بزنه عصبی میشم مامان بابام هیچی نمیگن میگن خودش مارو بشناسه ...

تا حالا جلوی تو و خانوادت باهاتون بد صحبت کرده یا بی احترامی کرده ؟ 

ببین هم حق با توعهه هم زنداداشت چون تو از نظر سن خودت حرف میزنی اون از نظر سن خودش بعد اینکه خب اگه ...

خب وقتی اینا ماشین نداشتن بیستچاری ماشین ما دستشون بود بابای من هم فکر نمیکرد اینجور زنی باشه از روی دل صاف گفت دو س ماهی‌ ی ماشین میگیریم باهم استفاده میکنیم حداقل ب جای ی پراید کهنه ماشین بهتری شما هم سوار میشید هم ما جایی کار داشتیم استفاده میکنیم اونام قبول کردن بعدشم ب دو دقیقه ب دکتر رفتن دیگه خیلی زشته ادم اینجور رفتارا رو بکنه از نظر من ادم باید ی ذره درک و شخصیت داشته باشه ماشینی ک تو حیاط پارکه داداشممم کلا سرکاره اونم ک ماشین بلد نیست ینی ما ی جایی گیر کردیم حق دو دقیقه تا جایی رفتن نداریم از طرفیم اینا هرچی دارن سرمایه ما خودمونه اگه بخوایم باهاشون حساب کتاب کنیم اینا هیچی ندارن و از این میسوزم ک دو روزه اومده بی احترامیم میکنه تو بابات ماشینتونو برداره بره جایی کار داشته باشه نمیدی؟؟؟

پدرشون طی کرده اولش مشترک استفاده میکنیم

خلاصه از اول برای اونا قصدشون بوده بخرن 

حالا من نمیدونم 

و نمیخوامم قضاوت کنم 

چون حرفای اون زنداشش رو نشنیدم 

اما خب حقیقتا  منم خوشم نمیاد چون یکی برام کاری کرده بعدا بیاد بگه من فلان کارها رو برات کردم پس تو هم باید با ما اینجوری باشی 

اخلاقیات متفاوته

اخلاقیات اون دختر هم متفاوته 

۱۹ سالشه فقط  

خلاصه از اول برای اونا قصدشون بوده بخرن حالا من نمیدونم و نمیخوامم قضاوت کنم چون حرفای اون زنداشش رو ...

درسته .بیشتر لحن و طرز صحبت خانمه که خواهرشوهر ش و ناراحت کرده 

Yes .I'm pretty. Pretty tired of this bullshi t

خب وقتی اینا ماشین نداشتن بیستچاری ماشین ما دستشون بود بابای من هم فکر نمیکرد اینجور زنی باشه از روی ...

میدونی 

شاید منطقاتون و افکارتون با هم فرق میکنه 

میخوای بری باهاش دوتایی صحبت کنین ؟ 

البته قبلش با مامانت اینا صحبت کن ببین نظرات اونا چی هستش اجازه میدن تو صحبت کنی یا نه 

ولی اگه خواستی هم صحبت کنی با دعوا و بحث صحبت نکن با آرامش  و محبت صحبت کن 

بعد اینکه خودت چند سالته ؟