سلام وقتتون بخیر داداش من. ۱ساله ک عقد کرده و زنش ۱۹سالشه ما ب خاطر اسایش اینا و جشن و خرید خونه و همه چی زیر بار بدهی رفتیم و بابام ماشینشو فروخت اینا وام ازدواجشون رو ۳۵۰میل میخواستن ماشین بخرن از جایی ک ماشین درب و داغون گیر میومد بابام ۳۰۰گذاشت رو پولشون ک بخرن و بازم ما تحت فشار رفتیم ب خاطرشون اما بابام گفت باهم استفاده میکنیم ماشینو اما دیروز داداشم با زنداداشم حرف میزد تلفنی من شنیدم میگفت ماشینو چرا نمیزارن نباید بردارن از اینور ب اونور میرن اینا چ ادمایین و...حقیقتن خیلی ناراحت شدم بار اولش هم نیست همیشه لحن حرف زدنش خیلی بده منم انقد اعصابنیم دو روزه میخوام بهش بگم حد خودشو بدونه اما نمیدونم چطور بهش بگم پیش بقیه اقوام هم همش عین همین تازه ب دوران رسیده ها حرف میزنه نمیدونم چی بهش بگم ک این رفتارای مسخرشو بس کنه اما بحث نشه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
فقط وقتی درمورد شما بد حرف میزنه حتما برخورد کن،وگرنه وقیح تر میشه
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
مستقیم نگو الان خواهر شوهر من یه طوری همه حرفو بهم میزنه فقط اسممو نمیگه که دارم به تو میگم 😅 مثلا اسم یکی دیگه رو میگه یا از درو همسایه حرف باز میکنه بعد شروع میکنه از اونا گفتن بعد حرفاشو راحت میزنه بعدشم یکم حرفتو بزن نترس بذار حساب ببره خودشو جمع کنه