2777
2789
عنوان

سه شبه خواب میبینم شوهرم زن دوم گرفته 😶

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 35 پست
کدوم شهرا داره؟بدون پازتی رفتید؟میگن بانکیا کلی مزایا دارن اما همش دروغه به نظرمحقوقشون کمه منم بلند ...

نمیدونم ولی مثلا یه استخدامی  بود بندرعباس بود  

دیگه حقوق با مزایا شاید ماهی 30 تومن اینا  بشه گاهی بیشتر گاهی کمتر 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
نمیدونم ولی مثلا یه استخدامی بود بندرعباس بود دیگه حقوق با مزایا شاید ماهی 30 تومن اینا بشه گاهی ...

حالا ب نظرت امیدوار باشم یا نه

چه با پارتیش چ ازمونش

مامانم ک میخنده بم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا ب نظرت امیدوار باشم یا نهچه با پارتیش چ ازمونشمامانم ک میخنده بم

به خودت امید داشته باش  نه پارتی 

تو همه مراحل زندگیت از خدا کمک بگیر  شاید با پارتی به جایی برسی که شاید خدا میخواسته بدون پارتی بهت بده اما با  دست به دامن بنده خدا که خودش نیازمنده به خدا کار خراب میکنی تا اخر عمرتم منت اون ادم. رو سرت که من بردمت سرکار 

پس چه لذت بخشه دست رنج زحمت  خودتو ببینی 

من درست زمانی تو  دوج نا باوری قبول شدم هرکی رسید گفت بابات گذاشتت سرکار اما من خوشحال بودم چون خودم بودم که رسیدم  با کمک خدا 

از منبع نور کمک بگیر که رد خور نداره

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
به خودت امید داشته باش نه پارتی تو همه مراحل زندگیت از خدا کمک بگیر شاید با پارتی به جایی برسی که ...

خیلی خیلی ادم بدشانسیم😭😭😭تو فامیل معروفم به بدشانسی

کلی تلاش میکنم تهش ب هیچی نمیرسم

این شغلیم ک گفتم خانم استان من نمیخواد زیاد😔😔شایدم اصلا نخواد

خیلی خیلی ادم بدشانسیم😭😭😭تو فامیل معروفم به بدشانسیکلی تلاش میکنم تهش ب هیچی نمیرسماین شغلیم ک گف ...

باورت عوض کن شانس نیست امواج فکری خودته 

تو بگو ینفر بخواد  اون ینفر تو باش 

باورت عوض کن شانس نیست امواج فکری خودته تو بگو ینفر بخواد اون ینفر تو باش

من که به نشد فکر نمیکنم اصلا

مامانم میگه معلمی خوبه فلانه

من ارزوم یچی دیگس اون مسخرم میکنه