2777
2789
عنوان

دانشگاه رجایی

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 24 پست
بهترین دانشگاه فرهنگیان😂😑😂😑تا اونجایی که میدونم رجایی برای مهندسی هاست مثل دبیر مهندسی معماری... ...

عه یعنی دست خودم نیست کدوم پردیس برم؟

مثلا من که الان هدفم نسبیه تهرانه ممکنه اونجا نتونم برم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه یعنی دست خودم نیست کدوم پردیس برم؟مثلا من که الان هدفم نسبیه تهرانه ممکنه اونجا نتونم برم؟

ممکنه پردیس نسیبه اصلا دبیری تاریخ ارائه نده برای ورودی شما. مثلا بندازن پردیس باهنر یا پردیس شرافت.

مثلا سال ما اموزگاری اصلا نداشت شرافت. ابتدایی ها بین نسیبه وباهنر تقسیم شدن. یا تربیت بدنی فقط نسیبه داره.

امسال با هنر ابتدایی نگرفت ابتدایی هارو نمیدونم فرستادن شرافت یا نسیبه.

ممکنه پردیس نسیبه اصلا دبیری تاریخ ارائه نده برای ورودی شما. مثلا بندازن پردیس باهنر یا پردیس شرافت. ...

اهان

پس یجورایی بستگی به این داره که چطوری تقسیم شده باشه

شرافت و نسبیه شبیه همنما شهرری هستیمپردیس مفتح نزدیکمونه اما ازش خوشم نمیاد بیشتر دوست دارم برم نسبی ...

پردیس مفتح پسرونه است😶😂

موفق باشی😍😍😍😍

نسیبه خیلی بهت دوره درسته بالاشهره ولی من شنیدم دور برش امکانات خاصی نداره. ولی شرافت و باهنر مرکز صهره هم نزدیک تر کافه ... زیاد داره.

پردیس مفتح پسرونه است😶😂موفق باشی😍😍😍😍نسیبه خیلی بهت دوره درسته بالاشهره ولی من شنیدم دور برش ام ...

نمیدونستم🤣🤣

آهان

خب من دوست دارم بالاشهر باشه دانشگاه رفتنی یه دوری هم اونجا بزنم🤣🤣

شرافت و باهنر همفکر کنم دور و بر نسبیه ان

شرافت رو که مطمئنم ولی با هنر رو یادم نی