2777
2789
عنوان

دانشگاه رجایی

132 بازدید | 24 پست

سلام خانوما یه تاپیک دیگه با همین موضوع زده بودم دیشب کسی جواب نداد الان دوباره پرسیدم

من یه سوال دارم اگه اطلاعاتی دارید ممنون میشم بهم بگید

من دوست دارم دبیر تاریخ بشم بعد میخواستم بپرسم دانشگاه رجایی توی دانشکده تربیت دبیر رشته تاریخ رو داره؟

اگه نداره بهترین دانشگاه فرهنگیان کجاست؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گروه هنر آموزش ارتباط تصویری در تجربی برای پسرا مهندسی صنایع مبلمان و پارسال فناوری هم بود و تربیت بدنی 

و در انسانی علوم ورزشی 

ریاضی هم مهندسی هارو داره 

در کل رشته هاش محدوده 

چیزی با عنوان بهترین دانشگاه فرهنگیان نداری

فرهنگیان یا همون تربیت مدرس برای رشته های دبیری  و اموزگاری

یه ساده تر بگم رشتهه های نظری هست

که هراستان واحدهای خودشو داره و پذیرشش هم بومیه

رجایی هم برای رشته های هنرستانی هست و بازهم پذیرشش بومیه با این تفاوت که

فرهنگیان مختلط نیست و ممکنه محل تحصیلت یا توی استان خودت یا یه شهر و استان دیگه باشه

رجایی دانشگاهش تهرانه و مختلطه همینن

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:)    کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو

بهترین دانشگاه فرهنگیان😂😑😂😑

تا اونجایی که میدونم رجایی برای مهندسی هاست مثل دبیر مهندسی معماری.... دبیر تاریخ فکررکنم فرهنگیان هست. میدونم دبیر مطالعات اجتماعی فرهنگیان داره.

دانشگاه فرهنگیانم دیگه بدتر و بهتر نداره مگر از نظر فیزیکی. شهری که میخوای دانشگاه  فرهنگیانش درس بخونی انتخابش دست خودته ، انتخاب پردیس دست خودت نیست دیگه