2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4118 بازدید | 296 پست
میکم یه نفر اگر به وجود خدا شک بکنه چجور باید بهش ثابت بشه که وجود داره

چجوریش دست خودته

یه اتفاقاتی میوفته حالا برای هر شخص از به راهیه که باعث میشه باور پیدا کنی

یه دوره خیلی ذهنم ورگیرش بود دیگه اخراش داشتم دیوونه میشدم حس میکردم این دنیا به پوچی رسیده فهمیدم باید بدم دست زمان هنوزم برام سواله اما حضور یه چیزیو هممون کنار خودمون یا درونمون حس میکنیم که خودمون نیست 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزمی 🌺🌷راستش برای دشمن درکت میکنم یه عده واقعا شورشو در میارن اما کلا اگه به اونا یکی بزنی از اج ...

خیلی اذیتم کردن هم خودمو هم بچمو موکل دارن فقط دقیق نمیدونم شیطانی هست یا یچیژ دیگه خودشون اهل جادوگری هستن دلم میخاست با یکی از اجنه ارتباط میگرفتم یجوری از زندگیم محافظت میکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوریش دست خودتهیه اتفاقاتی میوفته حالا برای هر شخص از به راهیه که باعث میشه باور پیدا کنییه دوره خی ...

منم همونطور شدم دیگه انگیزه ای واسه نماز خوندن و حتب ادانه زندکی ندارم فقط بخاطر دخترم زندم انگار روحم مرده جسمم داره تلاش میکنه

خیلی اذیتم کردن هم خودمو هم بچمو موکل دارن فقط دقیق نمیدونم شیطانی هست یا یچیژ دیگه خودشون اهل جادوگ ...

کار راحتی نیست

کار فقط افراد خاصیه که بتونن دووم بیارن وگرنه معذرت میخوام به گوه خوردن میوفتی 

فقط یا اینجور افراد قطع رابطه کامل کن تو مجازی هم بلاک من نذار هیچی از زندگیت بدونن برو تو نت بزن اب مقدس درست کن هم خودت هم بچت بده بخوره به اباستون سنجاق بزنید و حرز امام جواد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

کرمانشان و ایلام نیره گشتی، وطنه😂

وطن حیاتنه گرکوردواری 

عالم به شرفه له عالم گیانی

همو براو خویشکیم 

بقیه دی نزانم چ بیوووو

کرماشانیش سرده ؟؟؟ایره و خدا با ترخینه ناوزگ خودمانو گرم کردیم وگرنه سیستم گوارشی مون یخ میبست

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

وطن حیاتنه گرکوردواری عالم به شرفه له عالم گیانیهمو براو خویشکیم بقیه دی نزانم چ بیووووکرماشانیش سرد ...

من کوریم زیاد خوب نیست ایشالله سوتی ندم😂

بامزه گفتی😂😂

فره بان فره سرده 

من کوریم زیاد خوب نیست ایشالله سوتی ندم😂بامزه گفتی😂😂فره بان فره سرده

بی ادبی نو خر نر ترره🥺🤦‍♂️کوردی چرا بلد نیستی دختر کورد

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

الکی بهت میگه دیوونه جنا هیچی نمیخورن اونا تویه بعد دیگه زندگی میکنن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

من و همسرم یه روز ک از همه جا درمونده شده بودیم،رفتیم پیش یک نفر ک باهاشون ارتباط داشت😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱