2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4125 بازدید | 296 پست
@بورانی_اسفناج بورانی اسفناج جان عزیزم گاییدی بس که لایکمان کردی قشنگم بیا ببینم علت این همه لایک و ...

پستای منم لایک میکنه دوست داره احتمالا 

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب باید برای حرفهاتون دلیل داشته باشید این حرفها از کجا میاد که قرآن یه کتاب خیلی قدرتمنده و کی پنها ...

گفتم ک شما کامنتامو متوجه نمیشید

میگم این چیزی هست که با عقل و منطق بهش رسیدم و نظر منه 

مگه میگم شما حتما باید قبول کنید یا بیا قبول کن ک میگی تخیل 

خودت مگه نمیگی خیلی چیزا هست تو این دنیا که از درک ما به دوره و هنوز دلیلی براش پیدا نشده؟ اینم یکیشه و میگم ما هنوز از یک میلیونم حقایق این دنیا و موجوداتش هنگز اگاه نیستیم و دنیا فراتر از این چیزاست که فک میکنید

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مگه میشه یکی عقل داشته باشه ولی قدرت درک نداشته باشه و مشاعر از همون عقل میاد منتها اونا مثل ما فکر ...

بی شعور فوحش نیست معنی داره ینی کسی که فاقد شعوره

حالا شعور چیه؟  همون قدرت درک

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

گفتم ک شما کامنتامو متوجه نمیشیدمیگم این چیزی هست که با عقل و منطق بهش رسیدم و نظر منه مگه میگم شما ...

چرا کاملا متوجه شدم شما متوجه سوال من نمیشی  نگفتم شما گفتی که من یابد قبول کنم فقط گفتم اینکه بگی قرآن کتابی هست که خیلی خیلی قدرتمنده الان پنهانه و معلوم نیست دست کیه و اینا شبیه تخیل و فیلم ها هست . تو منابع دینی یک کتابی هست به اسم صحف فاطمه که اون از گذشته تا الان و سرنوشت ها و حتی اهل جهنم و بهشت و شیعیان در اون هست ولی دست امام زمان علیه السلام هست قرآن اصلی هم دست امام زمانه  ولی شما مثلا یه قرآن قدرتمند تو ذهنت ساختی که معلوم نیست دست کیه و چرا پنهانه بعد میگی من بقیه دین و امام ها رو قبول ندارم  افکار آدم باید بلاخره به یه جا وصل باشه وگرنه میشه خیالات ذهن . خب تو همه دین که قبول ندارید از کجا به اون قرانه حالا رسیدید ؟؟؟

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
چرا کاملا متوجه شدم شما متوجه سوال من نمیشی نگفتم شما گفتی که من یابد قبول کنم فقط گفتم اینکه بگی ق ...

فقط میتونم بگم چقدر چرت و پرت و چرندیات میگی عزیزم گمونم بچه سالی که اینجوری میخوای تحمیل کنی عقایدتو

از کجا میگی یکی هست به اسم امام زمان دست اونه مگه تو دیدی اون قرانو؟ همیشه هرجا هرچی بگن قبول میکنی و گارد میگیری بهش و متعصبانه بحث میکنی این نشون میده راجب هیچی عمیق فکر نمیکنی تا به حقایق برسی

شما یه مشت چیزایی میگی که از نظر من خنده داره چون من وقتی بچه بودم ازین دوران عبور کردم و به باورای دیگه رسیدم 

ضمنا من به تو توهین کردم که مذهبی هستی و هی میگی قران دست امام زمانه امام زمان قران میاره من توهین کردم مگه که تو توهین میکنی؟ از صبح همش داری ریپلای میکنی که عقاید خودتو تحمیل کنی الان میگم تو از رو چه حساب میگی امام زمان اصلا از کجا معلوم همجین ادمی هست؟؟؟؟ 

الان منم عین تو بگم تخیلی داری حرف میزنی و فیلم میبینی؟ 

دیگه باهاتون حرفی ندارم ذهنت محدوده لطفا ریپ نزنید

فقط میتونم بگم چقدر چرت و پرت و چرندیات میگی عزیزم گمونم بچه سالی که اینجوری میخوای تحمیل کنی عقایدت ...

من اصلا نحمیل نکردم فقط سوال کردم  چون برام جالب بود. چرا قرآن رو قبول داری  و فکر می‌کنی دست کیه ریشه فکرت از کجا هست دوست نداری جواب نده  . خب ما ب وجود منجی اعتقاد داریم ک بله اینم تا اتفاق نیفته مثل فیلم ها هست مگه فیلم توهینه!؟ فیلم ارباب حلقه ها رو از رو همین ساختن ک مثلا خیر و شر رو به روی هم یه روز قرار میگیرن و خیلی فیلم های دیگه   ولی توهینی در کار نبوده من الان یکی بهم بگه که شما درباره منجی تخیل می‌کنید ناراحت نمیشم  ولی خب تو همه ادیان و کتب اومده  بهتره یکم تو بحث جنبه رو ببرید بالا هی هم تو کامنتهای قبلی میگفتی  متوجه نمیشی من چی میگم من برای اون ریپ میزدم  به هر حال موفق باشید 

من اصلا نحمیل نکردم فقط سوال کردم چون برام جالب بود. چرا قرآن رو قبول داری و فکر می‌کنی دست کیه ری ...

ببین عزیزم من کاری به فیلم و حرف و پیامبر و اینا ندارم تا یه سنی اعتقاد داشتم انا بعد دیگه ن

من نه منکر میشم ن میگم اعتقاد دارم 

میرم دنبالش و بیشتر فکر میکنم طبق منطق خودم چند بار هم پرسیدید گفتم نظر من اینه 

ینی نه طبق سایت و ن فیلم ن کتاب نیست صرفا نظر شخصی خودمه 

راجب ارباب حلقه ها هم فیلمیه که خیلیی مفهوم داخلشه که ما هنوز نمیتونیم درکش کنیم 

فکر کردم میخوایید تحمیل کنی چون شما مذهبی هستی و من نیستم و طبق چیزی که دیدم و تو این سایت باهاشون هم صحبت شدم قبلا فقط زور میزدن ک تحمیل کنن من جنبم بالاست تا صبح راجب این چیزا حرف بزنیم چون برام خیلی جذابه اما فقط در صورتی با کسی هم کلام میشم که بدونم پشت حرفاش منطق هست و به دور از تحمیل و تعصب مذهبی و اعتقادی و دینی

موفق باشید شبتون بکام🌺

ببین عزیزم من کاری به فیلم و حرف و پیامبر و اینا ندارم تا یه سنی اعتقاد داشتم انا بعد دیگه نمن نه من ...

نه اصلا اتفاقا من از اون دسته مذهبی ها که دوست دارن نحمیل کنن بدم میاد خودمم دلم نمیخواد بهم بگن مذهبی  و الان صرف بحث برام جالب بود. بله ارباب حلقه ها فیلم عظیمی هست  . من یه فیلم دیدم اسمش کتاب ایلیا بود فکر کردم اونو دیدی یه چیزی شبیه این عقیده شما هست یه کتاب خیلی قدرتمند ک دست هر کسی بیفته بهش قدرت عجیبی میده اگر ندیدی حتما ببین منم خودم راجع خیلی آیات سوال دارم ولی اون آیه جنین واقعا برام جالب بود.  

ببین عزیزم من کاری به فیلم و حرف و پیامبر و اینا ندارم تا یه سنی اعتقاد داشتم انا بعد دیگه نمن نه من ...

به هر حال ببخشید اگه محتوای کامنت ها اینطوری جلوه کرد من کاملا به همه حق میدم از افراد مذهبی بیزار باشن با اینکه خودم این اغکار رو قبول دارم اما اخلاقیات اکثرشون رو نه . به فیلم های اخر الزمانی هم خیلی علاقه مندم نشون میده که ته وجود همه انسانها یجورایی به منجی علاقه دارن و تقریبا همه آدم ها افکار تخیلی دارند شبیه هم  تا زمانی که اتفاق بیفته و ثابت بشه که تخیل نبوده  به هر حال قصد منم توهین نبود شب شما هم به خیر ❤️💐

همه چی پوله اگ زیر ۱۸ سالته بزرگتر بشی میرسی ب حرفم

عشق،آبرو، اصالت و علاقه و.... 

اینارو نمیشه با پول. خرید 

در ضمن 23 سالم هست

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

خلق کویی؟؟؟

منم کوردم😃کورد کجایی هستید‌؟

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

@بورانی_اسفناج بورانی اسفناج جان عزیزم گاییدی بس که لایکمان کردی قشنگم بیا ببینم علت این همه لایک و ...

داشتم میخوندم پیامای هرکیو میخونم لایک میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم ینی یه نفر پیدا نشد بگه چجوری میشه با جن ارتباط گرفت