2777
2789
عنوان

تابحال کسیو دیدین با جنا ارتباط داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4133 بازدید | 296 پست
ایلامم من

ااون رو خوندم

کورد چه زبانی منطورم هست

من خودم کورمانجم

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه اصلا اتفاقا من از اون دسته مذهبی ها که دوست دارن نحمیل کنن بدم میاد خودمم دلم نمیخواد بهم بگن مذه ...

من فک. کردم ازون دسته هستید که ادعای ایمان و تقوا و خوب بودنشون میشه و بقیه رو کافر میدونن چون بشدت متنفرم ازشون و هیچ حا باهاشون هم. کلام نمیشم پس مشخصه سوتفاهم شده بوده🌹🤗 منم به این مباحث خیلی علاقه دارم اتفاقا و حس میکنم ما به این دنیا اوندیم که مفهوم این چیزارو کشف کنیم 

نه اون فیلمو ندیدم اما حتما میبینم چه حالب من اصلا حتی اسم این فیلموهم به گوشم نخورده بود و صرفا فقط نظر خودم راجب قران بود گفتم نظر و عقایدم خیلی خاصه که نمیشه اینجا گفت بذای همین هیج جاهم نمیگم جز پیش شوهرم چون بنظرم احمقانه میاد برای کسی که ذهنش به یه جیز خیلی کوچیک که بخاطر سیاست و چیزای دیگه تحمیل شده روش تعصب داره بخوام براش توضیح بدم

یکی از عقابدم اینه که انسان خیلی خیلی با ارزش و قویه و سیاست دنیا اینه که ادمارو با کار و مشغله مالی و سیاسی منحرف کنه تا نتونیم به این مساعل فک کنیم و به چیزی که نمیخوام دست پیدا کنیم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

به هر حال ببخشید اگه محتوای کامنت ها اینطوری جلوه کرد من کاملا به همه حق میدم از افراد مذهبی بیزار ب ...

عزیزمی اینجا بخاطر جو سایت که در جریانید و هم بخاطر مجازی بودن نمیشه مفهمون رو خوب ادا کرد منم اگه ناخواسته باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام 🌹🌺❤️ اگه فیلم در این زمینه شناختی ممنون میشم معرفی کنید 🤗

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

داشتم میخوندم پیامای هرکیو میخونم لایک میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم ینی یه نفر پیدا نشد بگه چجوری می ...

اها من فک میکردم خواننده خاموشی بعد دیدم ن اسی هستید پیام گذاشتم 🤗🤗

ببسن برای چه هدفی میخوای باهاشون دوست شی

برای تنهایی یا ارزوی محال داری؟ یا چی

من فک. کردم ازون دسته هستید که ادعای ایمان و تقوا و خوب بودنشون میشه و بقیه رو کافر میدونن چون بشدت ...

اره خب کامنت و اینا گاهی  باعث این میشه . من خودم هم از اونا متنفرم یه مشت متکبر . و شدید ازشون ضربه خوردم من یه آدم معمولی ام . اره فیلم خیلی قشنگی هست کتاب ایلی یا ایلیا هست اسمش 🦋💚

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
عزیزمی اینجا بخاطر جو سایت که در جریانید و هم بخاطر مجازی بودن نمیشه مفهمون رو خوب ادا کرد منم اگه ن ...

خواهش میکنم حرفای شما جالب بود و منم خوشم اومد فیلم آخرالزمان خیلی قشنگه اگه ندیدی البته موضوعش آخرالزمانی نیست اسمش هست ولی عالیه عالی 

فیلم گابریل در مورد ملائکه هست  و فوق العاااااااده هست  خیلی با مفهومه عاشقش میشی طبق سلیقه ات هست 

از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند 
خواهش میکنم حرفای شما جالب بود و منم خوشم اومد فیلم آخرالزمان خیلی قشنگه اگه ندیدی البته موضوعش آخرا ...

مرسی قشنگم عزیزمی 😍🌺جتما اسکرین شات گرفتم فردا دانلود کنم فیلنای با این مضمون خیلی دوست دارم. 

میدونی کلا به یه باور رسیدم که ادم راجب هرچی که میدونه باید حداقل یبار شک کنه راجب هرچیز

تا وقتی رو عقاید تعصب باشه هیچوقت ذهن ازاد نمیشه تا اطلاعات بیشتر رو بپذیره 

من راجب همه چیز یبار حداقل شک. کردم راجب همه چیز 

و این دنیا و ما خیلی فراتر ازین چیزا هستیم ما خیلی دانا و باهوشیم همه این مشاغل روزمره و زندگی های روتین نوعی گمراهی هست که ما نتونیم به وجودیت خودمون پی ببریم 

همیشه دنبال یه عارف یا فردی هستم ازینا که قدرت ماورایی دارن و عترف و دانا هستن اما اونا خودشون نشون نمیدن و دوری میکنن ازین که شناخته بشن

اها من فک میکردم خواننده خاموشی بعد دیدم ن اسی هستید پیام گذاشتم 🤗🤗ببسن برای چه هدفی میخوای باهاشو ...

فدات گلم،صحبت هاتون خیلی مفهومی بود لذت بردم واقعا،من هم آرزو و حاجت دارم هم چندتا دشمن دارم میخام تلافی بکنم بهشون چون خیلی اذیتم میکنن

فدات گلم،صحبت هاتون خیلی مفهومی بود لذت بردم واقعا،من هم آرزو و حاجت دارم هم چندتا دشمن دارم میخام ت ...

عزیزمی 🌺🌷

راستش برای دشمن درکت میکنم یه عده واقعا شورشو در میارن اما کلا اگه به اونا یکی بزنی از اجنه ده برابر میخوری و وارد زندگیت شدن دیگه نمیرن بیرون تا اخر عمر باهاتن و ازارت میدن و اینکه ازین بعد انسانی و لذت هاش دور مبشی ینی هرچیزی که ازش لذت میبری بهت حال میده دیگه بهت حال نمیده

قبلش خوب فکرتو کن ضررش بیشتر از نفعته راهشم از دعا نویس بپرسی گمونم راهنماییت میکنه اما من توسیه نمیکنم