2777
2789
عنوان

یه دزد پولمو دزدید (کلاهبرداری جدید)

| مشاهده متن کامل بحث + 11713 بازدید | 277 پست
چه نامهربون حرف میزنی خودت تاحالا اشتباه نکردی

بش پیام بده

بگو شوهرم اطلاعاتیه

دردسر برا خودت درست نکن

و کاش میتونستی از شماره که داده براش پول بزنی اطلاعات میگرفتی یکم بترسه 

حالا این که اشتباه خودته من یه آگهی گذاشتم برا فروش میز تلوزیون یکی در نقش دیوار اومد پی ویم و بماند ...

چی شد مگه؟

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تابلو بود دروغ مبگه چرا باور کردی میگفتی نبم ساعت وایسا برسه میزنم نمبخوای نفرست تمام

نمیدونم مخمو بازی گرفت بخدا نمیدونی چقد اروم و باقسم و اینا از خدا میگفت انقد قسم خورد منم باورم شد تازه دلم سوخت گفتم براش مشکل درست کردم

مهربون باشیم 😍
بش پیام بدهبگو شوهرم اطلاعاتیهدردسر برا خودت درست نکنو کاش میتونستی از شماره که داده براش پول بزنی ا ...

این درسته

باید به غلط کردن بندازش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بخواد شکایت کنه باید یه تومن پول بده بعدم رفت و امدش هزینش از پول پرده بیش تر میشه

یه چیزی تو قانون هست اسمش رو بلد نیستم

بهش هزینه ی شکایت میگن نمی دونم چی چی

وقتی طرفت ۱۰۰٪ محکوم شد ، میتونی هزینه های شکایت رو هم ازش بگیری

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بش پیام بدهبگو شوهرم اطلاعاتیهدردسر برا خودت درست نکنو کاش میتونستی از شماره که داده براش پول بزنی ا ...

تهدیدم کرد گفت ادرستو دارم داداشمو میفرستم( ببخشید ببخشید )یه توشی سر.......بزنه حالت جا بیاد ترسیدم بچه ها

مهربون باشیم 😍
چه نامهربون حرف میزنی خودت تاحالا اشتباه نکردی

من عین توام ازبس دلرحم ومهربانی همه رو آدم می بینی نه دزد فدای سرت

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .

یعنی واقعا نمیدونستی این شگرد خیلی ساله هست 

اشکال نداره برات تجربه شد 

برو شکایت کن الان میگی ارزش نداره ولی فک کن ممکنه چندتا آدم دیگه مثل شما بشن

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
نمیدونم مخمو بازی گرفت بخدا نمیدونی چقد اروم و باقسم و اینا از خدا میگفت انقد قسم خورد منم باورم شد ...

امروز این اتفاق افتاد؟

قصد شکایت داری؟

🌼 برای سلامتی امام زمان عزیزمون یه صلوات میفرستی...⭐️💫
رفتم با یه پیج دیگه دیدم دوتا پرده دیگم گذاشته برای فروش بعد ابجیمم پیام داد داشت همزمان پرده رو به ...

شکایت کن اینا میدونن کسی نمیاد بخاطر این مبلغ ها ازشون شکایت کنه دارن ازین دزدی درامد کسب میکنن .بعدا هم پول پرده رو بگیر هم هزینه  شکایت تارضایت بدی 

لایک نکنید .توروخدا 
نمیدونم مخمو بازی گرفت بخدا نمیدونی چقد اروم و باقسم و اینا از خدا میگفت انقد قسم خورد منم باورم شد ...

برو شکایت کن پلیس فتا سریع میگیرن حسابشو میرسن تجربه دارم که میگم بهت برو اینکارو بکن تازه اونی که سر من کلاه گذاشت فرار کرده بود شمال کشور ولی پلیس گرفتش

همه آدما یه روزی بهت میفهمونن که تنهایی حتی اونی که تو ذهنت گفتی حتی اون‌؟ 

حالا این که اشتباه خودته من یه آگهی گذاشتم برا فروش میز تلوزیون یکی در نقش دیوار اومد پی ویم و بماند ...

وای خداروشکر که مشکلی برات پیش نیومد

مهربون باشیم 😍