2777
2789

سلام قشنگا

من حدود ۲ماه پیش جشن ازدواجم بود و با اینکه مهمان زیاد دعوت نکرده بودیم و خانوادگی بود اما اصلا از میکاپ لایتم راضی نبودم

چون تمام افرادی که دعوت شده بودن تقریبا میکاپ خلیجی و عربی داشتن البته بینشون میکاپ لایت هم بود اما نه درحد من

من هم میکاپ عقدم و هم عروسیم هردو لایت بود و تو فیلمم میکاپم زیاد مشخص نیست فقط رنگ رژم قرمز بود مشخصه...

خلاصه من تو عروسیم خیلی پشیمون شدم چون خاص نبودم

فقط خیلی راضیم که موهام مشکی بود و لنز نداشتم و رژ لبم قرمز بود

یه نکته دیگه نظر شخصی من اینه که آدمای بی جنبه رو تاکید کنید که تو عروسی نیان و اگه میخواین جشن خانوادگی باشه به خانواده همسرتون یادآوری کنید که فامیلشون و دعوت نکنن

همه خانواده ما و خواهرشوهرام و مادرشوهرم ست لباسشون باتوجه به سلیقه و انتخاب خودشون با هم توافق کردن که مشکی شاین دار بپوشن و خیلی قشنگ شده بودن

بعد دخترخاله همسرم لباس سفید پفی شاین دار با میکاپ عربی...

حالامن لباسم اروپایی بود😅انگار عروس ایشون بود

حالا من اصلا دعوت نکردم مادرشوهرم بهشون گفته بود

مرا دخمه در خاک ایران کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیییزم 

عب نداره همین که میکاپی خودت میخواستی شد باقیش مهم نیست

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

مهم نیست که .

چند سال بعد فقط رژ قرمز  خواهند زد به عروسها .بدون میکاپ و بدون هیچی

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 

اینا عزیزم عقده دارن بس که کسی این بدبختارو گردن نمیگیره میخوان یه جا بگن مام عروس شدیم😂😂😂

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

منم قصدم اینه عروسیم لایت باشه میکاپم چون فقط لایت بهم میاد

مهم نیست حالا بقیه هر جور میخوان باشن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

مهم اینه تو عکسا خوب افتاده باشی چه با لایت چه خلیجی ترین حالت ممکن

اگه مشاور مدرسه ای تاپیکمو بخوننن😘 👉🏼                          It's my first time I living this life,DUH.            *✨INTP *                                   آه من، ایران من، هوای در سینه ست🌬️                              تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯.                من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" -  

منم قصدم اینه عروسیم لایت باشه میکاپم چون فقط لایت بهم میادمهم نیست حالا بقیه هر جور میخوان باشن

معصومه جون‌من تاپیک عکستو ندیدم که چهره ات رو گراشته بودی میشه ی بار دیگ بفرسی اینجا

هیچی...