2777
2789
عنوان

دو ملیارد دارم چیکار کنم بذارم سود بانکی توروخدا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2101 بازدید | 92 پست
احتمالا یه گنج تو نی نی سایت پیدا شده ما بی خبریم

خب ماهم بگردیم بلکه یک گنجم ما پیدا کردیم مام از فردا تاپیک میلیاردی بزنیم 🤣

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خواهشا تاپیک نذاراینجا واقعا دل بعضیا میسوزهبزن تو اینترنت

خواهر هیچی ندارم بخدا اینو از رو تاپیک بربازدید کپی کردم

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

خواهشا تاپیک نذاراینجا واقعا دل بعضیا میسوزهبزن تو اینترنت

تایپک فیکه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با اون خانم سه میلیاردیه یه کار راه بندازید

سرمایه از ما کار از شما

تاپیکام اکثرا طنز و فانه توهین نکنید فقط اگه دوست نداشتید خارج شید و دیگه نیاید تو تاپیکام، سنمم بالای ۱۹ هستش .

فقط اینو بگم برم اسی اگه دومیلیارد پول داشت تو این سایت نبود...عزت زیاد 🤣

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

وا؟چه همه پولدار شدن تو سایت .یکی سه ملیارد داره ...

گنج پیدا کردیم

خواهر اون سه میلیاردیه هستی ؟

نه جاری کثافتمه ازش متنفرم