2777
2789
عنوان

شوهرتون چقد دوستون داره

174 بازدید | 22 پست

من خودم فعلا تو دوران عقدم 

اگه درصد بخوام بگم شاید ۹۰درصد دوسم داشته باشه

چون ۴سال بخاطرم صبر کرد، برای زندگیمون تلاش میکنه و کار میکنه ، به سلایقم احترام میزاره ، برای خوشحالیم تلاش میکنه 

اون ۱۰درصد هم فک میکنم برای وقتایی باشه که لجباز میشم  حرص میخوره از دستم ، چون گاهی پیش اومده لج کردم بهش ، اونم عصبی میشه ولی چیزی نمیگه 😁

شما چطور ؟ فک میکنید همسرتون چقد دوستون داره 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم خودش میگه اونقدری که اون‌منو دوست داره من ده درصدش اونو دوست داشته باشم کلاه شو میندازه هوا ،یعنی مثلا خیلی زیاد 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
منم عقدمخودش بهم میگه دوسم دارهولی رفتارش و کاراش اینو نشون نمی دهمثلا الان ۳روزه بهم زنگ نزدهروزی چ ...

شاید سرش شلوغه درکش کن 

تقریبا ۱بار البته گاهی همون یه بارم زنگ نمیزنه 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
واااای وااای دقیقاشوهر منم همینهبعضی وقتا حس میکنم منو فقط برای نیازش میخواد 💔😔

اگر مرد خوبیه اینطور نیست چون گرون گرونش 3 میلیونه میدونی که چی میگم

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂