2777
2789
عنوان

عروسی دعتمون کردن نوشتن با بانو 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4521 بازدید | 242 پست
شاید بودجشون کم بوده به اندازه بزرگای فامیل

هزینه ها زیاده درست ولی 

به نظرم یا ادم عروسی نگیره یا اینجوری خودشو مسخره فامیل نکنه. همونو تعداد کمتر بگو ولی کل خانواده اینجوری خیلی مسخرس 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل دورشونید؟چند تا بچه این؟

نه بابا فامیل نزدیکیم

تازه فقط یک بچه ایم در اصل بچه نه من 20 سالمه 😐🤌🤦‍♀️ 

❌لطفا هر جا کامنت گذاشتم دیگه جواب ندین❌ کاربری غیر فعال می باشد

عزیزم الان هزینه ی ورودی تالار برای هر نفر خیلی در میاد از یه طرف مهمان که دعوت میکنن یه خانواده ی چهار پنج نفری مثلا ۲۰۰ تا ۵۰۰ میذارن توی پاکت برای کادو ( البته همه اینجوری نیستن) که هزینه ی شام و پذیراییِ نصف این عده هم نیست حتی دیدم بعضیا اضافه بر سازمان و بدون دعوت با خودشون مهمان هم میارن و اینجوری مخارج کمرشکن میشه بخاطر همین توی کارت دعوت قید کردن که هزینه ها رو بتونن تا حدودی کنترل کنن❤️

ناراحت نشو گلم ، الهی عروسی خودت جانم

❤️🤍PEGAH🤍❤️

شاید بوجه نداشتن 

🤣🤣🤣 بعضی از مسن ها از صدتا جون قرتی ترن 

عروسی خودم دوسه تا از اقوام ک ۷۰ ساله بودند همش وسط بودن با دی جی  میرقصیدن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

وا خب عروسیشه دوست داشتن خلوت باشه😐

نباید همه باب میل ما رفتار کنند که

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

شاید بودجشون کم بوده به اندازه بزرگای فامیل

خوب عروس نگیرن و یا فقط اقوام درجه یک رو دعوت کنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم