2777
2789
عنوان

گول مردا رو نخورین که میگن دختر پاک میخان اونا دنبال خرابان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست
دختر داف و پلنگ رو با سلام و صلوات میگیرن و رو سرشون میذارن عزیزمزورشون فقط به دخترای ساده و مظلوم و ...

دقیقا منو خیلی اذیت کرد

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
تو پنج سال شما باهاش رابطه داشتید مثلا د رحد بوس منظورم هست ؟احتمالا شما بهش رو ندادید که صد البته ب ...

نه هیچ کاری نکردیم

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه پسری رو میشناختم رفیقاش خانم خراب معرفی کردن به یه رفیقشون رفت باهاش خوابید فرداش رفت‌ خواستگا ...

میگن خرابا شانس دارن

اونا که دنبال خرابان خودشونم همینطورین اکثراً

آره هر کی میره دنبال مثل خودش

از اول من و اون کلی فرق داشتیم

برای ازدواج و مادری فرزند زن پاک و سالم و ....برای هرز گری ،لا ابالی گری ، زن دَم دستی ، به درد نخور ...

نه عزیزم همینا رو میگیرن

فکر کن دیشب دختره مهمونی بود زیر لباس کوتاهش ی سوتین نپوشیده بود

سینه نداره ها ولی خیلی زشته بازم

بدون دلیل ترک ات کرد رفت با یکی دیگه؟؟

من ولش کردم تکون بخوره کار و زندگیشو درست کنه

اون زیر ی سال رفت با یکی دیگه

عزیزم یه سوال دارم یعنی کسی که لباس پوشیده نمیپوشه بازهه؟وپاک نیست؟؟

ببین عزیزم مردم از روی ویترین قضاوت می‌کنن. وقتی کسی باز می‌پوشه یه مرد که دنبال اونجور دختراست به خودش اجازه میده به این دختر گیر بده نه یه خانم محجبه. 

ضمن اینکه حجاب دستور خداست. از نظر شخص من کسی که به هر شکل کم یا زیاد جلوی حکم خدا وایسه مشکل داره. 

آدم خودش سالم و آدم باشه 

مردی که بشه بهش تکیه کرد 

اعتماد کرد 

مرد زندگی باشه 

دنبال زن زندگی و سالم و موندگاره 

اگرم ببخشید لاشی هست 

لایقش یکی مثل خودش 

که دو روز باهم باشن، بعد نفر بعدی 

خاطرت جمع 

بعدا هزار مرض میگیرن 

و به درک میرن .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
آدم خودش سالم و آدم باشه مردی که بشه بهش تکیه کرد اعتماد کرد مرد زندگی باشه دنبال زن زندگی و سالم و ...

باید دختره رو میدیدی فقط