2777
2789
عنوان

گول مردا رو نخورین که میگن دختر پاک میخان اونا دنبال خرابان

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 43 پست

تازه بدتر از اون 

خودشون با کل دنیا خوابیدن و معلوم نیست چند تا بیماری مقاربتی و زگیل دارن،

موقع ازدواج دنبال دختر باکره میگردن😂😂

ما هم میوفتم میریم دکتر زنان براشون گواهی بکارت میگیریم🤣🤣🤣

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو پنج سال شما باهاش رابطه داشتید مثلا د رحد بوس منظورم هست ؟احتمالا شما بهش رو ندادید که صد البته بهترین کار را کردید اونم رفته با یکی دیگه . خدا را شکر کن قبل ازدواج این اتفاق افتاده

خدایا شکرت

باید ببینی تا کِی اون دختر دافو رو سر میگیرن ایا تاوقتی استفادشون تموم شه یا ن تا اخر!

برای ازدواج گفتم 

اینایی که دیدم چند سال از ازدواج شون گذشته و هنوزم اوکی ن

ایشالا خوشبخت باشن 

🏃🏻‍♀️

نه عزیزم اخرش همینا رو میگیرن چون بلدن ادا بیان و خوب نشون بدن خودشونو

نمیدونم دیگ چی بگم اینم سلیقه ایه نمیشه گف همه ی مردا سمت اینطور دخترایی جذب میشن

اتفاقا بلایند دیتِ اینستارو اگه دنبال کنی اون پسر خوش تیپه و خیلیم ب ظاهر موجه و باکلاس بود گف معیاره من واسه انتخاب همسر اینه ک طبیعی خوشگل باشه ینی عملی نباشه و هرتیپی نپوشه هرجایی نره خانواده دارباشه و...

برای ازدواج و مادری فرزند زن پاک و سالم و ....

برای هرز گری ،لا ابالی گری ، زن دَم دستی ، به درد نخور ، معذرت می‌خوام یک بار مصرف ، کار راه انداز  ...

بازم از جمع معذرت می‌خوام .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
۲۷

هنوز سنت کمه خوبه بیشتر طول نکشید واسه ایندت برنامه داری شاغلی میخوای چیکار کنی عزیزم منم تقریبا شرایطم مثل شماست ولی هیچ هدفی ندارم انگار فقط یه شوهر میخواستم که خدا بهم نداد

لطفا برام دعا کنید مزدوج بشم تنها راه نجاتم از این زندگی یا مردنه یا ازدواج چون حتی نمیزارن شاغل بشم

من قبل ازدواج پلنگ نبودم ولی تیپم خیلی اروپایی بود و نامزدم چیزی نمیگفت بعد ازدواج گیر دادناش شروع شد شلوار کوتاه مپوش لباس کوتاه نپوش ...

ولی میریم بیرون معلومه از همون تیپا دوست داره

چرا گذاشتید ۵ سال طول بکشه خب؟ مقصر هستید اینجا

ولی درکل همه مرد ها مثل هم نیستن 

و کلا مرد ها از زنان با اعتماد به نفس خوششون میاد

وقتی هرچی بهت گفته قبول کردی از چشمم افتادی

اون مدل دختر هم خراب نیست آنقدر اسم ندارید وقتی چیزی ازش ندید

ولی مطمعنن دختر با اعتماد به نفسی بوده و اجازه دخالت نداده

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

خودمم یه بار با یکی بودم همینارو میگف که رفیق پسر نباید داشته باشه اینا اخرشم رفت با دختری که رفیق پسر داره و این حرفا ازش پرسیدم گفت همه این روزا دارن نمیتونم دیگه کاریشون کنم بگم نرو میگه کات اما برای زنم همچین چیزی نیس