2777
2789

۳ ماهه عقد کردیم 

تو این مدت بیشتر همسرم اومدن خونه ما تا من برم خونه اون

حس میکنم دوست نداره برم خونشون 

اینم بگم دوتا شهریم و از هم دور هر دو سه هفته یکبار میاد یکی دو روز میمونه و میره چون خدمت سربازیه

هیچ وقت نمیگه بیا خونه ما 

یکی دو بار هم میگه ها اما بیشتر شبیه تعارفه من برداشت میکنم

مامانش اینا خیلی اصرار دارن که چرا نمیای دلمون تنگ شده اما خودش شخصا اصرار نمی‌کنه

کلا شخصيت ابن مدلیه که اهل اصرار کردن نیس اهل فرصت طلبی نبس مثل خیلی پسرای دیگه 

خودش راحت با هر شرایطی وقف میده

من دانشجوعم میدونه امتحانام تموم شده و نزدیک یکماه و نیمه نرفتم خونشون نمیگه لااقل تو بیا خونمون من سربازم صبح تا ظهر خونه نیستم چون شهر خودشون خدمت میکنه

اگرم بهش بگم حسم میگه دوس نداری بیام اونجا میگه نه اینطور نیس من از خدامه و.. این حرفا اما از عملش طور دیگه ای برداشت میکنم 

مشکل مالی یا مشکل خاصیم تو خانوادشون ندارن رابطمون اوکیه خداروشکر فقط تنها مشکلم همینه که اصرار نمی‌کنه بیا و...

حالا من چند روزی دیده پکرم میگه می‌خوای چهارشنبه بیام دنبالت جمعه برت گردونم؟‌ پنجشنبه هم کامل شیفته 

میگم خدا چرا وقت تعیین میکنه نمیگه بیا چند روز بمون 😕😑

نظرتون چیه،‌ بچه ها؟

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شاید خاهر و برادر داره وراحت نیست

نه بابا خواهرش هی پیام میده پس کی میای زودی باش بیا

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
خب بگو دلم واس مامان جون باباجون تنگ شده بعدبرو یکی دوروزی بمون ببین مشکل چیه شاید چیزی رو قایم‌میک ...

تو این مدت یکی دو بار رفتم چند روز موندم خیلی احترام نگه میدارن ذوق میکنن همشون 

نمی‌دونم این کلا مدلش اینجوریه یا نمی‌خواد برم حدسم درسته