2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ جالب

اره برای اقایون اول باید عشق بوجود بیاد بعد رابطه اگر برعکس باشه روز بروز سرد تر میشن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

۳تا دوستام اینجوری شدن اصلا شوک شدم اون همه عشق یهو چی شد

خیلی چیزا ممکنه بین زن و شوهر پیش بیادش که باعث سردی و دوریشون ازهم بشه.گاهی وقتا بعضی نکات کوچیک باعث سردی بزرگ میشه و اصلا به چشم شاید نیادش !

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

خیلی چیزا ممکنه بین زن و شوهر پیش بیادش که باعث سردی و دوریشون ازهم بشه.گاهی وقتا بعضی نکات کوچیک با ...

من تازه نامزد کردم وقتی اینا دبدم خیلی ترسیدم رفتارم ی جوری شده با ترس همه کار میکنم 

من تازه نامزد کردم وقتی اینا دبدم خیلی ترسیدم رفتارم ی جوری شده با ترس همه کار میکنم

اولا سراغ چیزای منفی نرو و توجهت رو بهش نده

ثانیا همیشه خداوند رو منبع عشق و روزی خودت در زندگی بدون نه همسرت رو!

برای رضای خداوند همه کار انجام بده حتی یه لیوان آب بده دست همسرت و از هیچ کسی انتظار تشکر و پاداش نداشته باش جز خداوند.ادمها بهترین هم باشن ضعیف تر از اونی هستن که جواب خوبیهاتو بخوان بدن.خودتو برای خداوند خالص کن اونوقت معنی زندگی واقعی رو متوجه میشی گلم🌹

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اولا سراغ چیزای منفی نرو و توجهت رو بهش ندهثانیا همیشه خداوند رو منبع عشق و روزی خودت در زندگی بدون ...

اینا که همه درسته ولی ی کتابی نیست آدم اموزش ببینه رفتارت با همسر باید چجوری باشه کجا کوتاه بیای کجا محکم وایسی